Linköping!

Hej! Efter skolan idag blev det en spontan tripp till Linköping med Frida och Julia. Åt god mat och shoppade lite. En trevlig onsdags eftermiddag!
/julia

äntligen!

Efter att ha varit sjuk i över tre veckor känns det otroligt skönt att äntligen kunna träna ordentligt. För mig som är träningstokig så är tre veckor väldigt mycket. Men igår blev det aerobic och core och ikväll har jag kört spinning och styrka. Det kändes rätt så bra, fast det känns i kroppen att man har varit sjuk. Nu är det bara att ta nya tag och hoppas att man får vara hel och frisk. Nästa helg ska jag på fortgjorts instruktörs utbildning. Det ska bli spännande. Ser fram emot en höst med mycket träning!!
/julia

present från min fina vän! ♥

/julia

då kör vi andra skolveckan!

Hej! Är nu inne på andra skolveckan. Det är nu det börjar dra igång på riktigt. Läxor och uppgifter blir allt fler och fler. I fredags var jag på rixfm festivalen i Linköping. Lördagen och söndagen har jag spenderat tillsammans med pojkvännen. Börjar äntligen känna mig frisk. Så ikväll blev det två pass på gymmet. Aerobic och core. Känns bra. Nu matteplugg sen sova! Bilder från helgen
/julia

skolstart!

Hej! Skolan har nu dragit igång igen och sommarlovet är bara ett minne. Började i tisdags så har gått tre dagar. Har bara fredagen kvar nu innan första veckan är avklarad. Tror det här kommer bli ett tufft år, men tyckte ändå att schemat va bättre än förra året. I lördags var jag i Linköping på festival, "keep it loud" med pojkvännen och hans kompisar. Riktigt trevligt va det. Såg bland annat Medina, Niello och de vet du. Imorgon är det dags för festival igen. Efter skolan åker vi till Linköping och shoppar och äter innan det blir rixfm festival. Har vart sjuk tre veckor nu, så har inte kunnat träna ordentligt. Har egentligen träningsförbud en vecka till. Men har inte kunnat hålla mig. Igår hade jag core på boll och idag har jag vart på ett steppass. Det känns verkligen i kroppen att man har vart sjuk. Har inte alls samma energi som vanligt. Men när jag blir helt frisk så blir det hårdträning! Mår så dåligt när jag inte får träna. Blir deprimerad. Nu ska jag snart sova. Klockan ringer 05.40 imorgon! Godnatt Bild från keep it loud!
/julia

bra helg!

/julia

kärlek vid första ögonkastet!

/julia

Sommarlovet är snart slut!

Hej! Har bloggat väldigt dåligt ett tag nu. Har helt enkelt haft annat för mig. Har bland annat blivit mycket jobb i receptionen på gymmet. Det här sommarlovet har gått väldigt fort. Hade vart skönt att ha ett par veckor till och bara vara ledig och vila upp sig på. Men så blir det inte. På tisdag är det dags för skola igen. Andra året på gymnasiet är det som väntar. Känns som det kommer bli ett tufft år. Men kommer bli kul att träffa klassen igen. Har tyvärr vart sjuk ett par veckor nu, så har blivit lite sådär med träningen. Men igår blev det äntligen ett riktigt bra träningspass och det känns i kroppen idag. Först sprang jag på bandet tjugo minuter och sen blev det ett bra styrkepass. Körde axlar, biceps, triceps och ben. Nu väntar en lugn och skön fredagkväll. Ska hälla upp chipsen i skålen och sätta på någon bra film! Ha det fint!
/julia

Hatkärlek!

Styrketräning imorse och härlig löparrunda ikväll!
/julia

RSS 2.0