Höstlovet går liiiite för fort! Redan torsdag imorgon!

/julia

Mysdag!

Mys med min finis!
/julia
 

Varför vill man alltid vara den man inte är?

Hej, moroten här!
Idag har det blivit mycket träning. Totalt tre pass. Var på gymmet redan vid nio imorse och körde step. Nu ikväll har jag kört zumba och styrka. Har även gjort ett nytt spinningpass. Ska köra mitt gamla pass sista gången imorgon och så blir det nytt på måndag. Har inte gjort så mycket mer idag. Otroligt skönt att vara ledig!
/julia

shiiit happens!

Någonting fick mig att slinga mitt eget hår idag. Tänkte att det kan väl inte vara så svårt. Hmm, undra vad som fick mig att tänka så? Trodde jag själv att jag kunde sånt? Fick först lite panik när jag trodde att allt skulle bli helt oranget, men det vart ändå ganska bra. När det är utsläppt ser det rätt så bra ut. Men det ser förjävligt ut när man sätter upp det. Men men fint att vara pumpa så här i halloweentider! Hehe. Bilder kommer väl att komma någon gång. 
Ikväll har jag haft pass på gymmet. Spinning och box! Älskart! Imorgon blir det morgonpass, step klockan nio!
/julia

Helg!

Även den här helgen har gått otroligt fort! I fredags spenderade jag kvällen tillsammans med Julia. I går var hon och jag i Linköping och shoppade, trevligt! Idag har det vart en rätt lugn dag. Min fina mamma fyller år så har firat henne. Ikväll har jag vart på gymmet och kört tabata och sprungit på bandet. Känns ändå rätt okej att det är söndag. Har ju en hel ledig vecka framför mig. Höstlovet är så välkommet! 
/julia

/julia

Sven 2år!

Idag blir min fina Sven två år! Älskar dig fina vän!
 
/julia

Träningsinspiration!

/julia

Helg!

Hej!
I fredags hängde Julia med mig hem efter skolan och så hade vi en trevlig kväll tillsammans. I går var det ingen vanlig lördag, utan blev att gå upp vid halv sex och dra till skolan. Hade öppethus. Men är ledig på måndag istället. Blir väl att plugga typ hela dagen idag och imorgon. Har sam-prov på tisdag och fattar verkligen ingenting av det. 
Blev två härliga timmar på gymmet igår och det känns i kroppen idag. Hoppas på ett lika bra pass idag. Imorgon kväll blir det spinning och box igen. Kul! Ha det fint!
/julia

Studiedag

Har varit ledig idag. Synd bara att lediga dagar går så mycket fortare än i skolan. Ikväll har jag haft spinning. Imorgon blir det skola igen. Skola torsdag, fredag, lördag och ledig söndag och måndag. 
/julia

Underbara träning!

Måndag igen, lika segt som vanligt. Hade sovmorgon till tio i tio så skolan gick rätt fort trots allt. Dagen kunde inte ha slutat bättre än med att ha två pass på gymmet. Säger bara en sak: underbara medlemmar! Sån härlig energi och kämparglöd. Man blir så himla glad av er! 
Skola imorgon med och sen på onsdag är jag ledig! Gött! Nu ska jag plugga och sen sova. Ha det fint!
/julia

New shoes!

/julia

Behöver man säga nåt mer?

/julia

ONSDAG!

Hej,,har vart i skolan idag. Bra dag med sovmorgon och sånt! Fick frågan om jag kunde ha "core på boll" ikväll, förut vid lunch. Har aldrig haft det förut och har typ aldrig kört det heller. Men men jag körde iallafall och jag tror att det gick rätt bra. Kul var det iallafall. Efter det körde jag step. Nu sitter jag och käkar och pluggar. Torsdag imorgon. Känns som det kommer bli en lång dag. Slutar fyra och sen ska jag träna och efter det plugga inför provet på fredag. Å önskar det var fredag nu!
/julia

22:07

Måndag igen. Helgerna går alldeles för fort! Skolan har vart precis som vanligt. Ikväll har jag kört spinning och box. I morgon är det FN-dag i skolan, så då har vi inga vanliga lektioner. Skönt det. Nu ska jag plugga en stund innan jag ska sova.
Finaste Julia och jag!
 
/julia

MIN LEDIGA DAG!

...har vart allt annat än ledig, har haft fullt upp hela dagen! Var inne i Linköping en sväng med Julia och shoppade. Jag som hade bestämmt mig för att inte shoppa nåt, kom hem med en massa nytt och med en mycket lättare plånbok! När jag kom hem pluggade jag en stund (har matteprov och en massa engelskaglosor tills imorgon). Sen blev det gymmet. Två härliga pass är avklarade, styrka och zumba! Är trött nu men måste sitta uppe ett tag till och plugga. Bye!
 
I vinter är det jag som ska lysa!
/julia
 

ONSDAG!

Ännu en dag avklarad. Dagen kunde väl ha börjat bättre än med att bussen inte kom. Fick vänta en timme, bussen startade tydligen inte och det var svinkallt ute. Jag var så irriterad! Men dagen blev bara bättre. Har kört ett roligt steppass nu ikväll. Pluggar matte och engelska nu. Imorgon är jag leeeedig! JIHA! Men smart som man är så går man upp lika tidigt och tar bussen till Linköping. Får bli lite shopping med Julia. Pussen!
Sven är det finaste en människa kan ha. Han gör mitt liv så mycket bättre! 
/julia

.

/julia

21:12

Måndag och tisdag avklarade! Skola imorgon med sen ledig torsdag. Har tränat zumba och styrka ikväll nu ska jag plugga, ha det fint!
/julia
 

Shake Senora

/julia

RSS 2.0