.

Hej!
Har uppdaterat bloggen väldigt dåligt den här veckan. Men jag har faktiskt legat och vart sjuk. Har varken orkat eller haft något att blogga om. Men nu är jag äntligen uppe på benen igen. Har vart i skolan idag med. Skönt att va tillbaka. Blev även en sväng till gymmet. Ett lugnt pass fick det bli, en liten mjukstart! Hoppas på att kunna ge gärnet nästa vecka igen! Fredag i morgon, känns lite konstigt när det var första skoldagen idag..men det är ju alltid gött med fredag så ska väl inte klaga. Nu vet ni att jag lever i allafall. Ha det fint! 
/julia

/julia


/julia

VÅR!

Underbart väder, underbara Julia, underbart boxpass, underbart att ha långhelg nu....underbar dag helt enkelt!
/julia

If you want me, show me. If you need me, tell me. If you have me, love me. If i am worth it, fight for me.
/julia

Monday!

Hej!
Måndag igen. Känns ändå helt okej, men tanke på att vi är lediga på Fredag. Långhelg är ju aldrig fel. Känns som att den här veckan kommer gå fort! Andra delen i Nationella i Kemi imorgon...hoppas det går bra. Har vart i skolan, tränat och pluggat idag. Trött, så ska snart sova! Bjuder på en bild på mig och världens bästa! Ha det fint! 
/julia

Tjejkväll!

Det blev en superfin kväll hos bästa Fanny igår. Trevligt sällskap, god mat och mycket skratt! Älskar er tjejer!
Idag har jag varit i Jönköping och shoppat lite och nu har jag precis vart ute och sprungit. Bra helg helt enkelt och Söndagen är kvar! Ha det fint alla!
/julia

New!

/julia

Du är det finaste i mitt liv ♥

/julia

Nationellt Kemiprov!

Hej på er!
Idag var vi haft nationellt prov i kemi. Hade pluggat jättemycket och gjort en massa sammanfattningar och repetitioner. Det kändes som att jag kunde mycket, iallafall innan jag såg provet. Inget av det jag hade övat på och kunde var med. Bara en massa andra saker. Kändes knappt som att det hade med kemi att göra, men men nu är det gjort iallafall och det är ju gött det. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa!

Nu har jag precis tagit en skön dusch efter två underbara pass på gymmet. Körde Core och Step idag. Nu är det plugg som gäller och sen sooova! Ha det bra!
/julia

Min helg!

Hej!
Helgen har vart riktigt bra. Fredagen var lugn, bara hemmamys! Igår (Lördag) var vi i Skara hela dagen och hälsade på brorsan som fyllde 20 i Torsdags. På kvällen var det finalen i melodifestivalen som gällde. Helt rätt låt vann! Älskar Loreen! Idag gick jag upp rätt tidigt och gav mig ut och sprang en härlig runda i det fina vädret. Har tittat på skidor och skidskytte med, annars har jag inte gjort något speciellt. Imorgon är det Måndag igen vilket betyder skola. Nationellt prov i kemi på Onsdag med! Nu blir det att titta på kontoret.
/julia

Melodifestivalmys! ♥

/julia

♥♥

/julia

.

/julia

2012-03-06

Hej!
Bra start på veckan. Skolan gick rätt fort idag, bara fem lektioner. Efter skolan blev det hem en snabbis för att käka lite och byta om, sen upp till gymmet för lite träning. Blev två pass idag, spinning och styrka45. Nu pluggar jag lite engelska, fast ger nog upp nu, får räcka för idag! Onsdag imorgon...byebye!
/julia

Fredag! ♥

Världens bästa fredag! Har blivit tre pass på gymmet idag. Var där på idrotten och körde box och spinning och ikväll blev det core med boll. kul! Ikväll ska jag bara vara hemma, äta god mat o mysa! Trevlig helg alla!
/julia

Låten som ska vinna hela skiten!

/julia

RSS 2.0