music ♥

/julia

Livet är inte dagarna som passerar, det är dagarna du minns!

/julia

Bra helg!

Hejhej!
Har bloggat väldigt dåligt i helgen, så tar allt på en gång nu!
Fredagskvällen var en riktig höjdare. Käk på china thai med 5 fina brudar och efter det blev det att dra till hallen och titta på en sjukt spännande match! I går/ Lördag så gick jag upp rätt tidigt och gav mig ut på en springtur. På eftermiddagen var vi på kalas med släkten och firade min kusin som fyllde år. Idag har jag också vart ute och sprungit en sväng, annars har det vart rätt lugnt. Imorgon blir det skola igen! Ha det fint!

Jag och Fanny på china thai!

Nea & Jullan

/julia
Heej!
Kom hem från skolan för en stund sen. Lång dag idag. Har käkat och pluggat lite nu och om en stund blir det gymmet. Box ikväll, så underbart!! Fredag imorgon, på kvällen blir det att umgås med ett gäng fina tjejor! kram!
/julia

Du är för fin för att nån annan ska få dig!

/julia

Vinterpromenad!

Hejhej!
Äntligen äre snö! Ebba och jag passade på att gå en lång promenad igår! Idag har jag vart i skolan precis som vanligt. Nu blir det träning, puss!
/julia

Minnen/ Mobilbilder!

Melodifestivalen 2011 tillsammans med Elin!
Färja mot Köpenhamn med konfan 2011!
Visjö med klassen våren/sommaren 2011!
Stora lund med Julia sommaren 2011 :)
Röööj i Klaes bild i Skönatorpet!
Skolavslutning 2011!
Smögen med Mamma

Stan med Julia hösten 2011!

Fanny och jag innan Elinors ferre ;)

En helt vanlig No-lektion med svenne!

Nyårsafton 2011/2012
/julia

Bus i snön!

Heej!
Ja äntligen så kom det tillslut lite snö, eller ja det är faktiskt ganska mycket! Busiga vovven tyckte det var väldigt roligt att kunna springa rund och sladda och jaga snöbollar. Själv har jag tittat på skidor på förmiddagen, sen var jag och Ebba ute på en riktigt härlig vinterpromenad. Nu ikväll har jag vart ute och sprungit, så gött! Om en halvtimme ska jag titta på wallander och sen blir det sängen. Imorgon blir det skola igen. Ha det fint!
/julia

.

/julia

Ture 1år!

Hej!
Då var det helg igen, riktigt skönt! Fredagen kunde inte ha blivit mycket lugnare, god mat, film och mys med familjen! Idag har vi "firat" lilla vovven som fyller ett år! Puss på han!
Bästa!
En film på Ture när han bara var några veckor gammal!
/julia

be yourself!

Heej!
Har vart en riktigt bra dag i skolan, ja det har vart en bra dag över huvud taget..
Ikväll har jag vart på gymmet och kört ett riktigt hårt men sjukt kul boxpass! Har precis duschat och nu väntar plugg. Fredag imorgon, vilket känns riktigt gött! Veckorna går galet fort just nu. Men det måste ju betyda att man har roligt! puss o kram!
/julia

Tisdaaag!

Hej! Snabb uppdatering... nu blir det gymmet. Styrka45 och spinning med Ebba!
/julia

Haha...jag dööör!

Sånt här tittar Julia och jag på en fredagkväll, haha!
/julia

Elsas värld!

Hej!
Bloggade för ett tag sen om att jag läste Elsas mode och nu är det dags att ge sig på bok nummer två, Elsas värld. Jag är verkligen ingen bokslukare, hatar i vanliga fall att läsa böcker. Men Elsa böckerna är så bra! Rekomenderar dom starkt!
/julia

the sky is falling down

/julia

NYKLIPPT!

Tjabba!
Nu har skolan dragit igång igen efter ett finfint jullov! I måndags var jag i Mjölby och kilppte och slingade håret...5cm är borta! Håret känns jätte skönt nu och jag är riktigt nöjd. I kväll har jag vart på gymmet och kört ett underbart steppass! Imorgon blir det gympa och box. Nu ska jag plugga lite glosor och sen blir det att sooova.
Ha det fint!
/julia

inspiration

/julia

Joel Kinnaman ♥


/julia

trettondagen

Hej!
Har uppdaterat bloggen väldigt dåligt den här veckan! Men det har vart en lugn vecka och har inte haft nåt speciellt att skriva om. Har tränat varje dag och imorgon är det invigning på nya gymmet. I natt blev det guld till sverige i jvm, underbart! På måndag ska jag till frissan och klippa och slinga håret, ska bli riktigt skönt att få det gjort, det behövs! På tisdag blir det skola igen...sista terminen på lysingskolan!
/julia

NYÅR!

Det var en fin nyårsafton som mest tillbringades tillsammans julia!
/julia

RSS 2.0