vardag igen!

Första veckan efter lovet känns lång. Igår trodde jag att det var onsdag och idag har jag trott att det är torsdag! Fick vara kvar två timmar längre i skolan idag. Var på en föreläsning med författaren Arkan Asaad. Håller på att läsa hans bok stjärnlösa nätter som han pratade om. Spännande! Nu ikväll har jag varit på gymmet och tränat. Spinning och styrka. Nu ska jag plugga!
/julia

förmiddagsträning!

Brukar älska fredagar men när det är sista dagen på lovet är det inte lika underbart. Lovet har gått förjävla fort! Har vart en bra fredag iallafall, gick upp vid nio, åt frukost innan jag klädde på mig och gick till gymmet. Vid halv ett kom mamma till gymmet och mötte upp mig sen gick vi och handlade. Fredagskvällen har varit lugn och skön. Ätit god mat, godis, kollat på top model och gladiatorerna. Träffade Ida på gymmet som bjöd på en snygg pose!
/julia

frukost!

Det bästa med att ha lov är att man har tid att göra goda frukostar!
/julia

feest!

Bra kväll igår!

sportlov!

Ett efterlängtat och välbehövligt lov, äntligen säger jag bara. Världens bästa dag i går, bara tre lektioner. Slutade vid tio över elva. Invigde lovet med ett spinningpass och sedan blev det myskväll med julia. Nu ska jag titta på vinterstudion och bara ha det skönt!
/julia

spinning+styrka

Kom precis hem från gymmet. Idag har jag kört spinning och så blev det lite styrketräning med, så nu mår man fint! Ska plugga nu innan det är dags att krypa ner i sängen. Torsdag och fredag kvar sen kör vi på ett efterlängtat sportloooov!
/julia

nytt!

Tänkte lägga upp några bilder på det jag köpte i Jönköping idag. En träningströja, ett träningslinne, sportbh och lite annat smått och gott!
/julia

Jönköping

Är i stan med mamma och pappa, nu blir det mat på IKEA!
/Julia

it's fridaaay!

Ååå efter en rätt jobbig vecka känns det så otroligt skönt att det äntligen är fredag. Har inte hunnit blogga nått i veckan, har haft mycket att göra. Har haft mycket plugg och så har jag haft fem pass på gymmet, plus att det har blivit några pass själv med. Hade ingen svenska i morse, fick sovmorgon så åkte med tjugo över åtta bussen, skönt. Blev alltså bara tre lektioner idag. Ikväll är jag bara hemma och myser. Godis, Sunes sommar, top model sverige och världens mysigaste katt! Trevlig helg!
/julia

bra helg!

Helgen har vart skön. Har gått alldeles för fort är det värsta.  I fredagskväll var jag bara hemma och hade det förbannat skönt. Taco, tv, godis, chips och massa mys. igår (lördag) var jag på släktkalas och firade min kusin. På kvällen blev det Melodifestivalen.  Idag har vart en väldigt slapp söndag.  Legat i soffan och kollat på vinterstudion. Har även vart duktig och skrivit historierapport om industrialiseringen.  Skönt att ha det gjort! Efter en skön helg känns det segt att behöva gå upp tidigt imorgon för att gå till skolan.  Men nu ska jag kämpa på och stå ut två veckor innan det är dags för sportlov. Nu ska jag iallafall sova. Lägger upp bilder från mitt helgmys.