Torsdag...snart fredag!

Har vart i skolan idag som vanligt.  Efter skolan skyndade jag mig till gymmet för att ha pass. Box var det som gällde. Körde även världens roligaste zumbapass! Var på gymmet över tre timmar,  lite dåligt samvete för jag borde egentligen ha pluggat!  Men men måste få leva lite med. Imorgon är det äntligen fredag!! Är helt kär i fredagar!  Så ska sova nu så att det snabbt blir fredag, godnatt!  
Får bli en bild på mitt nya armband som jag är lite förälskad i. Från Ur & Penn! 

träning+mat

Måndag betyder inte bara skola utan även gymjobb. Har haft spinning och box. Härligt som alltid. Efter träningen blev det god mat och nu ska jag sova. Trött som bara den.  Godnatt! 

Mysdag med mamma och pappa i Linköping!

Hej! Har vart i Linköping hela dagen med mamma och pappa idag. Shopping och god mat.
/julia

fredag!

Efter en vecka med mycket pluggande och mycket träning känns det otroligt skönt med fredag. Slutade skolan vid två var hemma vid tre. Vid femtiden var det dags för träning. Idag blev det aerostep (blandning av aerobic och step) riktigt roligt!  Avslutade passet med lår och rumpövningar. Efter träningen blev det hem och duscha och fixa sig innan jag mötte upp Julia.  Vi var bland annat i hallen och kollade på innebandy. I morgon blir det att åka in till Linköping en sväng o handla lite. Puss

pannkakskungen!


Tränat med Ebba!

Dagens träning avklarad.  Idag blev träningen så mycket roligare när man fick sällskap av en fin vän! Kul.  Nu ska jag plugga och ladda inför en ny vecka.  Puss

Härlig vinterdag!


äntligen fredag!

Ännu en vecka avklarad.  Satan så gött med en hel helg framför sig. 

onsdag

Vart i skolan idag, som vanligt.  Efter skolan blev det att dra hem käka lite, byta om och dra till gymmet.  Har haft två pass idag.  Core på boll och tabata. Roligt nu i januari när det är så mycket folk på passen. Alla har sina nyårslöften som ska utföras. Nu ska jag sova och göra mig redo för en kommande torsdag!  

Den som säger att livet är enkelt vet inte riktigt vad den pratar om!

Mycket just nu. Mycket i skolan. Press och en massa krav!
/julia

Fredagsmys med familen! ♥


J

/julia

Linköping med Julia!

Hej! Då var det underbara lovet slut. Fredag imorgon så första veckan är snart avklarad. Seg start på terminen. 
Tänkte lägga ut några bilder från när jag och julia var i Linköping i söndags. Var på mellandagsrea, bio och käkade god mat. Mycket trevlig dag! 
/julia

19:14

Helt sjukt vad fort det här jullovet har gått! Skulle  behöva minst en vecka till! Känns så otroligt långt till sommarlov. I morgon ska jag och Julia till Linköping. Shoppa, bio och ut o käka, blir trevligt! 
/julia

Nyårsbilder!

/julia
 

Gott nytt år!!


RSS 2.0