julklapp från min älskade Oskar!

/julia

christmas gifts

/julia

julafton!

Hej! Har haft en jättebra jul. Har firat både 23:e och 24:e. Den 23:e firade jag tillsammans med Oskar och hans släkt. Vi åt julmat, delade ut julklappar och körde paketleken. Hade en jättemysig dag! Sov hos Oskar till julafton. På morgonen åt vi julfrukost. Vid tolvtiden kom mamma och pappa och hämtade mig. Sen åkte vi hem och fikade och sedan lagade vi julmat. Efter maten delade vi ut julklappar. På kvällen var vi hos min kusin. Hade en jättemysig jul!
/julia

äntligen jullov!

Ett tag kändes det som att det aldrig skulle bli jullov. Har haft hur mycket som helst att göra i skolan. Men nu äntligen så är det lov. Hade avslutning i fredags. Först lekte vi lekar i idrottshallen sen fikade vi och till sist var det avslutning i aulan. Efter det åkte jag, Oskar, Karl, Frida och Julia och åt pizza. På kvällen var Julia hos mig. Vi hade julmys och bytte julklappar. Både igår och idag har jag vart på gymmet och tränat. Ikväll hade jag själv pass. Nu ska jag snart sova. Imorgon ska jag hem till Oskar och fira jul tillsammans med hans familj. Det är en speciell dag för oss två imorgon. Vi har nämligen varit tillsammans ett halvår. Sex fina månader tillsammans. Jag hoppas att det blir många fler!
/julia

sista veckan!

Vilken vecka det här har varit. Väldigt känslomässig. Har verkligen vart nere på botten. Men just nu känner jag mig glad och lycklig. Sista veckan i skolan nu innan jul och imorgon är det sista dagen. Sen väntar ett välbehövligt jullov. Är trött och sliten så detta lov kommer verkligen passande. Ska bli skönt att kunna slappna av ett tag. Nu ikväll har jag vart på gymmet och kört tabata med PT- Erik. Riktigt hårt och roligt pass. Nära döden upplevelse fast på ett skönt sätt. Har slagit in dom sista julklapparna ikväll med. Helt sjukt att det är julafton på tisdag. Tiden går så fort och det känns inte så juligt när man kollar ut, har regnat hela dagen. Men imorgon väntar som sagt sista skoldagen. Ska leka lekar och fika och sånt. På kvällen ska jag och Julia ha julmys! Sallad och proteindryck efter träningen!
/julia

fredagen den 13:e

Hej! Har haft en bra fredag. På morgonen var vi i kyrkan och kollade på skolans lucia. Sen hade vi håltimma så då va vi på stan. Köpte bland annat en julklapp till Oskar och så köpte jag ett rött nagellack. Sen gick vi till skolan och åt julbord. Vid tolv hade vi samhällskunskap och sen slutade vi. Har alltså bara haft en lektion idag vilket var väldigt skönt. Ikväll har jag vart på gymmet och tränat. Körde först ett roligt och jobbigt steppass och sen styrka. Riktigt gött. Ikväll blir det lugnt. Bara slappa. Trevlig helg!
Snapchatbild på Julia o Albert /julia

julhandel i Linköping med fin vän!

Hej! I fredags efter skolan drog jag och Julia iväg till Linköping i snöovädret för julhandel. Köpte julklappar så nu är dom flesta julklapparna inhandlade, skönt att vara ute i god tid. Köpte även kläder som jag ska ha på mig i jul. Vi handlade först och sedan gick vi och käkade god mat. Vi hade tur som kom hem. Tågen var försenade och det var väldigt dåligt väglag för bussen på grund av att det va snöstorm.
/julia

ny jacka!

Köpte en ny vinterjacka i helgen. Skönt med en varm och skön jacka när man ska stå och vänta på bussen i vinter!
/julia

helg!

Hunnit med mycket den här helgen. I lördags var jag och mamma och pappa i Jönköping hela dagen och handlade. Köpte bland annat en ny vinterjacka. Idag gick jag upp rätt tidigt och drog till gymmet. Sprang på bandet samtidigt som jag kollade på skidor på tvn. Sen blev det styrketräning med. Har städat rummet och gjort adventsfint. I eftermiddag har jag och mamma bakat massa lussekatter. Har hunnit med att plugga lite med idag.
/julia

RSS 2.0