Gotland!

Hej!
Håller på att packa och fixa för fullt...i morgon drar vi till Gotland. Sista resan med klassen! Känns lite pirrigt, men det ska bli riktigt roligt! Har varit i skolan idag, det börjar bli lugnt nu. Alla prov är gjorda! Gött! Imorgon är det bara två veckor tills vi slutar nian! Nu ikväll har jag vart på gymmet och haft pass. Så kul!
Tänkte lägga ut en bild från när vi tog spexfoto!
/julia

Du är fin du! Utan dig vore jag bara Julia x1
/julia

Tjejkväll!

Hej!
Tänkte lägga ut lite bilder från när jag hade tjejkväll! puuuuss!
/julia

EUROVISION 2012!

Hej!
Jag tror inte att någon har missat att Sverige och Loreen vann Eurovision, hur stort som helst tycker jag! Tänkte lägga ut tre andra låtar från eurovision som jag tycker är riktigt bra!
/julia

Stockholm o mycket mer!

Hej! Stockholmsresan i torsdags var riktigt lyckad. Vi var på tekniska muséet, riksdagen, gröna lund och så fick vi lite fri tid på stan. Så kul hade vi. Kom hem vid två på natten och somnade väl lite efter tre, var riktigt trött på fredagen, tur att vi var lediga då. Fast jag var inte ledig hela dagen. Jobbade första passet för i år på Rasta, jobbade även i lördags. I går var jag ledig hela dagen lång! Idag har jag vart i skolan och nu ikväll har jag tränat. Två härliga pass, aerobic och core. Efter det blev det HLR-utbildning. Nu ska jag plugga en stund till och sen ska jag sova. Godnatt!
Julia x2 i Stockholm
/julia

Stockholm nästa!

Hej!
Äntligen är sommaren här! Idag var det 25 grader! Men ikväll har jag vart inne och svettats. Har haft spinning. Nu håller jag på och fixar och förbereder mig, för imorgon bär det av till stockholm. Alla nior ska dit. Vi ska bland annat till riksdagen och gröna lund, blir en sväng på stan med. Ska bli riktigt kul. Men bussen går vid fem så får väl gå upp lite efter tre och så kommer vi hem vid två på natten, så det blir en lång dag. Men är lediga på fredag som tur är. Fast då ska jag jobba på rasta.
Klippte mig och slingade håret i fredags! Så skönt att bli av med utväxten och allt det slitna.
/julia

SWEET SIXTEEN!

Hej!
Idag är det 16år sen jag kom till världen. Har haft en jättebra dag. Tänkte lägga ut lite bilder på några av dom sakerna jag har fått idag! PUSS!
En ny plattång!
Sminkväska, 2st nagellack, armband och en parfym!
Örhängen, ring och värmeskydd till håret.
Film, halsband och choklad.
Godis från min fina granne!
Fina presenter från mina tjejkompisar!
Mina tårtor!
/julia

Tjejkväll!

Hej!
Igårkväll var ett gäng fina tjejer här hos mig. (kommer lägga upp bilder en annan gång). Idag har jag vart i Mjölby och klippt och slingat håret. Blev jättenöjd. Så skönt att få bort det slitna och bli av med den tråkiga utväxten. Efter det så hjälpte jag min kusin på konstrundan. Nu i kväll har jag vart ute och sprungit en sväng och sen tittat på let´s dance. Imorgon är det inte vilken dag som helst...blir 16!
Fanny & jag!
/julia

LEDIG!

Hej!
Ingen vanlig skoldag idag. Hade matte först, hur slapp lektion som helst. Hade ingen lärare så vi körde lite "hänga gubbe". Efter det så hade jag nationellt engelska prov, så nu är alla tre delar i engelskan avklarade. Sen var vi på vårdcentralen och tog andra sprutan, vaccination mot livmoderhalscancer. När det var avklarat drog vi till Tranås och bowlade. Riktigt roligt var det. Efter skolan blev det att dra hem en stund innan det var dags att dra till gymmet för att ha spinning. Gick riktigt bra o ha pass idag, så himla kul är det! Solade en stund efteråt med. Vill bli lite brun till skolavslutningen när man ska ha vit klänning! Nu är vi lediga i fyra dagar. Men har fullt upp hela tiden. Fyller år på Lördag så imorgon kväll kommer det lite tjejer hit och myser! Ha det fint!
/julia

TISDAG!

Hej!
Har vart i skolan idag. Gjort nationellt prov i matte hela förmiddagen och i morgon blir det nationellt prov i Engelska. Inte så många nationella prov kvar nu, gött!
Nu ikväll har jag vart på gymmet och tränat lite styrka. I morgon kväll ska jag ha pass igen. Klockan 18.00 blir det spinn 45. Ska till Tranås imorgon och bowla med, kul! Sen är vi lediga Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag!
/julia

Rihanna♥

/julia

Min helg!

Hej!
Har inte bloggat nåt i helgen så tänkte att jag tar allt nu.
I Fredags efter skolan så hängde Julia med mig hem, vi tränade (core på boll) och sen var hon hos mig och myste hela kvällen. I Lördags var jag uppe med tuppen, var på gymmet vid 09.30 och körde step. Resten av dagen var rätt lugn, tråkigt väder! I Söndags var det fint väder. Var ute och solade en stund och på kvällen var jag ute och sprang! Idag (måndag) har jag vart i skolan. Efter skolan blev det hem en snabbis innan det blev aerobic på gymmet och efter det har jag vart uppe i skönatorpet och orienterat, var arg och besviken sist jag orienterade men nu jäklar har jag fått revansch och det känns underbart! Så nu är jag glad! O nu ska jag plugga matte, nationellt matteprov i morgon...och idag har jag haft nationellt i tyska! Det är mycket nu! Ha det bra!
/julia

Boxboll!

Hejhej!
Har vart i skolan idag, bra dag måste jag säga! Tyskaprovet gick bra (hoppas jag) och Julias och min redovisning på svenskan gick med bra. Efter skolan följde Julia med mig hem och nu ikväll har vi vart på gymmet och kört "boxboll" Box blandat med core övningar på boll. Kul! Nu pluggas det för fullt, Engelska och hemkunskap. Gött med Fredag imorgon. Julia ska med mig hem imorgon med och så blir det träning och sen fredagsmys!
/julia

9 MAJ!

Hej!
Var inte alls på bra humör igår men efter att ha haft spinning nu ikväll så är det svårt att vara på dåligt humör. Det är så himla kul och så härligt att peppa människor, att se hur dom verkligen ger allt. Det gör en verkligen glad. Blev ett hårt pass idag och det ska det bli varje onsdag framöver! När jag kom hem från gymmet tog jag en dusch och käkade lite och resten av kvällen har spenderats tillsammans med en massa tyskaböcker. Har tyskaprov imorgon så har pluggat som en galning hela kvällen. Hade prov på hinduismen idag med, tror det gick rätt bra! Nu ska jag plugga vidare en stund till och sen ska jag sova! Ha det fint!
/julia

HAPPY PINK!

/julia

Arg, ledsen och arg!

Var riktigt taggad inför orienteringen men allting sket sig! Har vart ute o sprungit i en och en halv timme nu ikväll bara för att jag var så arg!
/julia

5 MAJ!

Hej!
Helg igen! Veckorna går otroligt fort just nu! Igår (fredag) var jag i skolan. Efter skolan drog jag hem en snabbis och sen blev det step/styrka på gymmet, riktigt roligt var det! På kvällen var jag ute och gick med Fina Fanny! Idag har jag storstädat mitt rum, så skönt nu när det är fint. Ikväll ska jag nog till Fanny en sväng och mysa. Men innan det ska jag nog ge mig ut och springa en sväng! Ha det fint!
Julia & Julia 

/julia

Ledig!

Hejhej!
Har vart ledig i frya dagar nu, men shit vad fort det har gått! Det beror nog på att jag har haft mycket att göra hela tiden. Igår var jag i stan med mamma hela dagen och på kvällen var jag i stora lund och grillade med mina tjejkompisar. Var även i Hästholmen och tittade på majbrasan och fyverkerierna. Idag har jag vart på cykeltävling i Kvänum. Vill ni se bilder där i från kan ni kolla in http://julialisamarias.blogg.se/cykelbilder/ .
Imorgon blir det skola igen. Nationellt prov i matte på förmiddagen! Lägger ut lite bilder på det jag köpte i stan i går. Ha det fint!
Sport-BH
Sommarklänning från H&M
Jeansjacka från Monki!
/julia

RSS 2.0