Plugg...

Tjabba!
Jag och tyska grammatiken är väl kanske inte bästa vänner...den vill lixom inte som jag vill. Å, hoppas vi snart blir vänner, skulle va bra om vi var det på torsdag i allafall, när det ska skrivas tyskaprov! Det är bara att plugga på helt enkelt. Har pluggat en massa matte med. I mellan skolan och allt plugg blev det ett gött träningspass med! Men nu tycker jag att det får räcka med pluggande för idag, så nu tar jag och soover! Godnatt!
/julia

New!

/julia

inspiration ♥

/julia

23/2

Hemma, trött o sliten efter ett underbart boxpass på gymmet. Imorgon kör vi på stripp aerobic med julia, haha det kan gå hur som helst. Sen kommer fredagkvällen spenderas med julia! Kul! Något annat kul är att Victoria och Daniel fick sin Lilla prinsessa tidigt imorse, grattis!
/julia

New!

/julia

LOV!

Riktigt gött med sportlov. Man gör vad man vill och vad man känner för. Slipper att tänka på läxor och prov och sånt! Men idag blev det ingen sovmorgon iallafall..gick upp vid sju, var på gymmet vid nio och körde step intervall. Morgonpassen är riktigt underbara. Man piggnar verkligen till och får energi för hela dagen! Tyvärr kan jag ju aldrig köra det annars, pga skolan. Så får passa på nu när jag är ledig. Imorgon blir det stan med mamma!
/julia

Hej!
Tänkte lägga upp en bild på min bror som är i Cypern nu i tre veckor och tränar och tävlar. Du är grym och jag tror alltid på dig!
/julia

Mina favoritbloggar! ♥

www.kenzas.se
www.fannystaaf.se
www.angelicablick.se
www.lisaplace.devote.se
www.bulloman.blogg.se
www.sannawenngren.devote.se
www.elinrebeckaaa.blogg.se
/julia

trying to forget someone you loved is like trying to remember someone you never knew!

/julia

Sportlov!

Hejhej!
I fredags firade julia och jag att det är sportlov med daimtårta och en redig myskväll! Roligaste kvällen på länge! Igår var vi på citygross på förmiddagen, sen blev det träning och på kvällen melodifestivalmys. Idag har jag träffat Fanny en sväng, var i hallen och tittade på innebandy. Ikväll blir det bara att ta det lugnt och titta på wallander!
En bild på Jullan!
/julia

Grattis!

Idag blir min fina vän Fanny 16år! Stort grattis, älskar dig! 

Alla hjärtans dag!

Mamma hon fixar hon! ♥ Love you!
/julia

Monday!

Hej!
Helgerna går otroligt fort, måndag igen. Eller ja måndagen är snart slut! Har vart i skolan idag efter skolan blev det hem och plugga en stund och sen ner till gymmet och träna. Underbart spinningpass! Imorgon är det alla hjärtans dag och min fina Fanny blir 16 baaast! Med skolan ska vi upp till visjö för att träna livräddning! Ha det fint!
/julia

it's Friday

Hej!
Igår var det en väldigt sorglig dag. Det är självklart inte glömt, det kommer vara jobbigt under en lång tid. Men helgen kunde inte ha börjat bättre än med världens roligaste zumbapass!! Vilket glädjerus genom hela kroppen! Idag har jag valt gymnasium med. I och med att jag vill jobba med träning. Instruktör/ personlig tränare så har jag varlt Barn och Fritid, med inriktning "fritid och hälsa". Har funderat mycket över valet men detta känns helt rätt och det är skönt att det nu är gjort! Ikväll blir det världens lugnaste fredag, skönt det! Ha en bra helg!
/julia

För världen är du bara någon, men för någon är du hela världen!

/julia

rest in peace ♥

Vissa saker är svåra att förstå här i livet. I går spelade vi hockey och för en vecka sedan var vi i Linköping tillsammans. Nu finns du helt plötsligt inte mer. Allting gick så fort och det blev en chock för oss alla. Hela Lysingskolan sörjde idag, allt stod helt stilla! Vi glömmer dig aldrig. VILA I FRID GUSTAV! You´ll never walk alone!

/julia

what is love??

/julia

♥♥♥


/julia

Onsdag!

Heej!
Onsdag idag, det har vart en rätt "vanlig" dag. Hade matteprov på morgonen, sista lektionen åkte vi skridskor. Dagen kunde inte ha slutat mycket bättre än med två underbara pass på gymmet! Core och step! Imorgon väntar ett långt nationellt prov, ska bli skönt att få det gjort! Ha det fint!
/julia

New!

Älskar dom, så sjukt sköna! 
/julia

Bilder från Gokarten!


/julia

Två riktigt bra dagar!

Hejhej!
Igår Torsdag var världens bästa klass i Linköping och hade det sjukt trevligt! Vi körde Gokart, käkade och var på bio. Idag har jag haft mitt pass på gymmet med klassen. Så himla kul!! Ikväll blir det fredagsmys med familjen!
Bilder på Lilli och Julia i Linköping, kommer fler bilder från gokarten en annan gång, puss!
/julia

RSS 2.0