perfekt dag!

Hej! Idag har det vart en riktigt bra dag. För det första så är det fredag och det är ju aldrig fel. Skolan var riktigt lugn och skön, slutade vid två. När jag kom hem så somnade jag ganska direkt. Sov ett par timmar innan jag drog till fiket och käkade. Åt god räksallad och snackade med bästa Julia. Sen gick jag hem och bytte om. Sprang till gymmet, styrketränade en halvtimme och sen kom Nicolina så då gav vi oss ut o sprang en lång och härlig sväng. Sprang ner till öninge och satt på en klippa och pratade. Så mysigt! Det har varit riktigt varmt och skönt väder ute idag. Nu ska jag sova! Godnatt
/julia

/julia

bra helg!!

/julia

my B-day

Hej! I söndags fyllde jag 17 bast! Hade en jättebra dag!
/julia

Vadstena bal

Hade en jättemysig dag i går i Vadstena med julia. Jättefint väder, såå varmt. Vi satt nere vid vattnet och åt glass och så kollade vi på balen.
/julia

bra fredag!

Hade en jättebra fredag! Först var jag i skolan, sen gick jag till frisören och klippte mig och slingade håret. Efter det åkte jag hem och gjorde iordning mig. Sen åkte jag till Julia där vi hade grillkväll. Firade julias och min födelsedag. Riktigt mysigt hade vi och så fick jag fina presenter! Senare åkte vi vidare till hästholmen på fest. Hade en mycket bra kväll!
/julia

one workout stronger than yesterday

Spinning och styrka har gjort min kväll roligare och svettigare!
/julia

mina fina killar!

/julia

mitt nya rum!

Hej! Nu när brorsan har flyttat så har jag tagit över hans rum. Det är lite större än mitt gamla. Blev klart igår så har sovit första natten i rummet i natt. Blev riktigt nöjd. Nu ikväll har jag haft box. Imorgon blir det skola igen. Godnatt!
/julia

Hellström

Jag är sexton år Jag är platsen dom aldrig upptäckte Jag är en storm från ingenstans Jag kan krossa ditt hjärta Som en orkan kan jag svepa bort dig Men jag tänker aldrig dö, nej Det kommer aldrig va över för mig Jag kommer älska dig när jorden gått under För jag tänker aldrig dö, nej Det kommer aldrig va över för mig.
/julia

svettigt pass!

Avslutade dagen på allra bästa sätt med ett härligt träningspass! Sprang på bandet en halvtimme och sen blev det lite styrka. Gött!
/julia

.

Begränsa inte dig själv. Möjligheten till att "kunna" finns i tron på att du "kan" och startar alltid med jag "vill"
/julia

äntligen soool!

Hej! Idag har jag vart i skolan. Började dagen med tyskauppsats. Efter det hade vi idrott och då sprang vi coopertest. Sprang 2,5km. Nu ikväll har jag också sprungit. Har haft löparskola och idag fick vi springa i 22grader vilket man inte har varit bortskämd med den här våren. Men nu äntligen verkar värmen vara påväg, så gött! Blev även lite styrketräning efter löpningen. Imorgon blir det skola igen. Sista skoldagen den här veckan sen blir det fyra lediga dagar och då hoppas jag på mer värme.
/julia

duochjag

Vi tar ett andetag tillsammans du och jag ett sista andetag för att minnas denna dag, en dag vi snart levt klart inga fler än du och jag finns inget mer att säga än tack för idag!
/julia

J

/julia

Linköping

Hej! Då var det helg igen, skönt! Igår efter skolan åkte jag och Julia in till Linköping och shoppade lite. Det var så härligt väder, äntligen lite vår! Idag blir det nog ganska lugnt. Plugga och träna får det bli.
/julia

1:a maj!

Hej! Idag har jag vart ledig. Skönt med tanke på att det blev ganska sent igår kväll. Har fått mycket gjort idag. Sov länge, sen städade jag mitt rum noga, kastade en massa onödiga saker. Sen har jag vart ute och sprungit, styrketränat, solat och gått kvällspromenad med mamma. Har verkligen vart fint väder idag! Nu ikväll har jag pluggat engelska och kollat på humorgalan. Imorgon blir det skola men bara två dagar sen är man ledig igen. God natt!
/julia