Black shopping!

/julia

Omberg

Hade sovmorgon imorse, fick sova två timmar längre än vanligt och två timmar är mycket på morgonen när man är trött. Bussen hämtade upp oss här och sen blev det omberg. Har vart på omberg nästan hela dagen. Blev bland annat tipspromenad och fika. Efter omberg blev det tåkern och sen slutade vi. Ikväll har jag tränat step. Nu ska jag plugga.
/julia

Ska nog ta och bli björn!

Har lust att gå i ide ett tag,,,, nån som ska med?
/julia
 
 
 
 
 

yeppyepp!

Har vart dålig på att uppdatera nu, men har helt enkelt haft väldigt mycket! I helgen sov jag hos bästa Julia. Hennes tyska utbytesstudent kom i lördags och ska vara hos henne i en vecka. Så vi hämtade henne i lördagskväll. I söndags var vi ute på lite "äventyr". Omberg, rökstenen och tåkern. Blir ungefär samma sak imorgon när vi ska till Omberg och tåkern med klassen. Har kört zumba på gymmet nu ikväll och nu är det plugg som står på schemat!
/julia
 

16:17

Dålig dag igår, bra dag idag! Skolan var väl ungefär som vanligt, hade över två timmars lunchrast så då var jag och Julia på Burger king och käkade. Jobbade som fasen på sista lektionen så vi fick sluta tidigare och hann med den tidiga bussen. Ikväll blir det två pass på gymmet och imorgon är det freeeedag! 
Fint sällskap!
/julia

Låt mig bara få vara människa

/julia

19/9

Dålig dag i skolan, allt bara gick emot mig. Bra avslut på dagen med ett steppass på gymmet! Nu plugg..
/julia

/julia

FREEEDAG!

Åh äntligen fredag! Vet inte vad det är men jag är helt kär i fredagar. Längtar hela veckorna! Är döförkyld så ikväll blir det lugnt. Godis, tv och en stor filt! Trevlig helg alla!
/julia

HÖST♥

/julia
 

Zumba

Lång dag i skolan idag. Har vart på gymmet och dansat zumba ikväll. Nu är det engelskaplugg som står på schemat. Lever på att det är fredag i morgon!
/julia

Pitbull ♥

/julia

Wednesday

Kort dag i skolan idag. Hade sovmorgon till nio men var tvungen att åka tjugo över sju ändå. Lite surt att va på skolan en timme innan man börjar. Slutade vid tjugo över två, men samma sak då, var tvungen att vänta en timme på bussen. När jag kom hem käkade jag och sen blev det gymmet. Har haft spinning ikväll. När jag kom hem var det bara att sätta igång och plugga. Tyska och engelska. Nu ska jag snart ta o sova. Imorgon blir det skola igen! Snart fredag...längtar!
/julia
 
 
 

haircare

Resultatet efter klippning och slingning!
 
/julia

Skoljoggen

Hej!
Idag har det vart en bra dag! Lektioner fram till lunch sen var det dags för skoljoggen. Det gick rätt bra tycker jag. Men trodde att det skulle vara längre så tog det lite lugnt på slutet. Men nu vet jag till nästa år att man kan ge järnet hela vägen! Efter att vi hade sprungit drog Julia och jag till kebabhouse och käkade och sen till frisören. Så härligt att håret är nyklippt och slingat, lägger ut bild nån annan gång! Nu ska jag plugga engelska och tyska.
 
/julia

MONDAY!

Måndag igen och måndag är alltid måndag. Segt! Man är så glad när det är fredag och så hinner man knappt blinka så är det måndag igen. Lång dag i skolan, var hemma vid fem tiden. Julia hängde med mig hem och sen var hon med på min spinning. Efter spinningen körde jag box med. Så kul! Ska snart sova nu, måste tagga inför skoljoggen imorgon! Efter skolan ska jag klippa mig och slinga håret! 
/julia

Linköping

Bästa fredagen på länge! Efter skolan tog Julia och jag tåget in till Linköping. En massa shopping, god mat och fint sällskap gjorde dagen grym! 
/julia

.

Fredag imorgon, behöver knappast säga nåt mer...godnatt!
/julia

21:02

Hej!
Känns som att den här dagen har varit hur lång som helst. Slutade vid två men var hemma vid fyra. Julia var hos mig en stund, sen pluggade jag lite innan det var dags att dra till gymmet. Har kört världens roligaste step-pass! Så härlig känsla, trött och superglad. Duschade och käkade när jag kom hem och sen blev det ännu mer plugg. Men nu klockan nio är jag äntligen klar! Så nu ska jag bara slappa en stund innan jag ska sova. KRAM!
/julia

SPINNING & BOX!

Hej!
Just nu känner jag mig så glad. Har haft två pass på gymmet. Spinning och box. Boxen var så underbar, jag hörde inte musiken eller mig själv prata men jag hörde sexton underbara boxare som skrek och peppade varandra! Vilken stämning det var där inte. Fick så mycket beröm och fina kommentarer om passet och jag blir så varm i hjärtat! Är taggad och längtar redan tills nästa måndag då det är dags igen! Har även sprungit elljusspåret i mjölby idag med. Så har blivit mycket träning men jag älskar det! Kvällen avslutades med att äta massa kräftor, kan knappast bli bättre! Men nu är jag trött så det blir att krypa ner i sängen så fort som möjligt. Godnatt! 
/julia

New!

/julia

RSS 2.0