Ny klocka!

Var tvungen att köpa den här klockan idag. Blev lite kär. Känner redan nu att det va ett bra köp och tror att den kommer att användas flitigt! /julia

Ett dopp i det blå

Började jobba tidigt idag och slutade vid halv två. Sen blev det direkt att ge sig iväg till Frida. Har badat och haft det skönt! Äntligen lite sommarkänsla!
/julia

mysdag!

Hej! Har haft en riktigt bra dag! Började dagen med att springa 8km tillsammans med Sanna. Skönt men jobbigt i värmen! Efter det blev det hem och duscha och byta om innan det var dags att träffa Julia. Inte träffat henne på jättelänge. Vi tog en lunch tillsammans. Sen handlade vi med oss lite fika och drog ut på en roadtrip. Julia tog nämligen körkort igår så vi tog oss en sväng. Först var vi i Storalund och sen på Omberg. Verkligen mysigt och riktigt härligt väder. Ikväll har jag bara tagit det lugnt och kollat på en film! Imorgon ska jag jobba. Börjar 8. På eftermiddagen blir det en sväng in till Mjölby och träffa Frida. Ska bada om det blir fint väder! Men nu är det dags att sova!
/julia

Sven! ♥

Min gosiga kisse!
/julia

Sanna är hemma från Serbien igen!! Fick ett fint halsband av henne. Tack Sanni!!
/julia

midsommarbilder!

/julia

sommarlov och utgång!

Sommarlovet är äntligen här och det inleddes på allra bästa sätt! Hade avslutning i skolan med fika och samling i aulan. Efter avslutningen åkte jag hem och fixade mig för att sedan åka in till Linköping. Första åtgången tillsammans med min bästa vän! Va studentfest på platå där vi va. Rolig dag och kväll!
/julia

solig söndag!

I söndags var Julia här hos mig. Vi gick och handlade frukt och choklad som vi sedan njöt av ute i solen. Så härligt väder va det. Vi pluggade tillsammans så det blev både nytta och nöje!
/julia

Linköping

Hej! Gick bara tre dagar i skolan förra veckan. Så i fredags när vi var lediga så var jag, Frida och Sanna i Linköping. Shoppade och käkade god mat! Mysigt!
/julia

RSS 2.0