Jullov

Hade julavslutning i fredags så nu är det äntligen jullov! Efter skolan åkte vi till Gusto och åt mat innan jag och Julia åkte hem till henne och hade lite julmys. Vi bytte julklappar och fikade. Igår var jag och handlade dom sista julklapparna. Blev ett härligt träningspass på eftermiddagen också. Idag har jag också tränat och städat inför jul.
/Julia

julstök

Nej jag har inte glömt bort att jag har en blogg, har bara haft väldigt mycket att göra. Men nu tyckte jag verkligen att det var dags för ett inlägg. Är mitt inne i allt julstök nu. Imorgon har vi julavslutning i skolan och sen är det äntligen dags för ett efterlängtat jullov. Ska ha lite julmys med Julia imorgon och byta julklappar och så. Har haft FN-rollspel den här veckan. Känns skönt att det är avklarat då det har varit mycket arbete inför det. Har gått och blivit med iphone nu med. Jag som alltid har varit i mot iphone och älskat Samsung har nu bytt. En guldig iphone 6 blev det och än så länge är jag väldigt nöjd. Idag har jag varit i Linköping med Oskar och handlat dom sista julklapparna och en klänning till julafton.
/ julia

1a advent, mysig helg!

Hej! Har haft en jättebra helg. I Fredags var jag och Frida på krogen i Linköping tillsammans med Oskar och hans vänner. Var väldigt mycket folk ute och jag hade en trevlig kväll. Innan det blev utgång så var jag och Julia i Linköping och handlade julklappar. Så nu är det flesta julklapparna inhandlade med. Lördagen vart lugn och skön. Spenderade hela dagen hemma hos Oskar tillsammans med honom. Igår var det en riktig myssöndag. Låg och kollade på vinterstudion på förmiddagen sen åkte jag och Oskar hem till mig. Var på julskyltning och efter det gick vi hem och bakade lussekatter och spelade bingolotto. Avslutade kvällen med ett bubbelbad tillsammans. Idag var det dags för skola igen. Måndagar är alltid sega tycker jag. Nu ska jag snart iväg och ha spinning.
/julia

RSS 2.0