måndag

Då var det måndag igen. Har vart i skolan. Fick sluta vid två istället för fyra, så skönt att komma hem lite tidigare! Ikväll har jag haft spinning och box. Nu ligger jag och lyssnar lite på musik innan jag ska sova. Godnatt!
/julia

Dagens träning!

Nu ikväll har jag tränat tillsammans med Nicolina. Vi sprang upp till skönatorpet och tränade i hinderbanan och sprang hem, gött!!
/julia

Lördagsmys!

Lördagsmys med familjen! Färska räkor och jordgubbar ger sommarkänslor!
/julia

/julia
 

Jönköping

Hej! Har vart i Jönköping idag med mamma och pappa. Shoppat och haft det mysigt.
/julia

skola+gymmet

Hej! Har vart i skolan idag. Efter skolan blev det att dra till gymmet. Jobbade i receptionen två timmar och sen blev det lite egen träning. Sprang på bandet och det kändes bara så himla underbart efteråt. Vart faktiskt lite stolt över mig själv! Imorgon klockan åtta väntar tre timmar nationellt prov. Så ska ladda med lite sömn nu. Godnatt!
/julia

del 3 i löparskolan och styrketräning med olsson!

Hej! Idag var det dags för tredje delen av löparskolan. Fick det tufft i denna blåst! Efter det blev det styrketräning tillsammans med Ebba! Kul! Den bästa träningen är den som blir av!
/julia

AMT Skövde

Hej! Har vart i Skövde på AMT fredag, lördag och söndag. Har bott fint på Billingehus. Tränat. Testat en massa roliga pass t.ex. grit strength. Ett sjukt jobbigt men roligt pass. Har vart på föreläsningar. Ätit massa god mat. På lördagkvällen var det gala. Har vart en väldigt rolig helg!

löparskolan del 2

Idag var det dags för löparskolan igen. Hade ju premiär förra tisdagen. Löparskolan är för alla men framför allt för nybörjare. Förra veckan började vi väldigt försiktigt med intervaller då vi sprang ungefär 30sek och så gick vi 30sek. Vi ökar på löpningen för varje gång, så idag sprang vi ungefär en minut och gick 30 sek. Tanken är att vi ska gå mindre och springa mer för varje gång. De sista gångerna hoppas jag att vi ska kunna springa hela tiden. Vi stannar även och jobbar intervaller i backar. Passet är 45min med uppvärmning och stretch.
/julia

/julia

Sanningen

/julia

söndag!

Hej! Idag har jag vart i Linköping en sväng. Köpte bland annat ett par nya träningsskor, träningslinne, en T-shirt och smink. När jag kom hem blev det en långpromenad med Nicolina innan det blev styrketräning på gymmet. Gött!
/julia

Ett par nya nike!

Köpte ett par nya träningsskor idag. Älskar nikeskor!
Min lilla samling!
/julia

träningslördag!

Idag har man vart igång hela dagen. På förmiddagen var vi i hästholmen och tränade en halvtimme, visade upp energi-husets verksamhet. Efter det blev det nästan två timmars träning på gymmet. Mest styrka även lite kondition. Solade en stund med innan jag åkte hem och duscha och käkade. Sen blev det långpromenad med Nicolina. Bra dag!
/julia

fredagsmys!

Igår var det regn och snö och tråkigt väder! Så julia och jag gick och köpte godis, la oss i sängen och kollade på film. Mysfredag med bästa vännen!
/julia

bok!

Fick en fin träningsbok av carola idag. Finns säkert massa bra man kan lära sig!
/julia

löparskola!

Idag har jag haft löparskola för första gången! Kul!
/julia

/julia

fredag!

Typiskt att veckan ska gå så otroligt fort när man är ledig. Idag har jag bland annat vart ute och gått med vovven. Ikväll har julia vart här hos mig.
/julia

1år!

Har tränat på energi-huset i tre och ett halvt år. Men idag var det ett år sen jag hade mitt första pass. Ett år som instruktör! Har vart ett väldigt roligt och lärorikt år. Hoppas att det blir många fler!
/julia

vååår!

/julia

Linköping

Hej! Igår blev det en heldag med julia i Linköping med världens finaste vårväder. Shoppade och käkade. Trevligt! Lägger ut några bilder från Linköping och några på det jag handlade.
/julia

påsk

/julia

kattis

Onormal katt med påskägg på huvudet! Min fina sven!
/julia

RSS 2.0