För så som jag kände har jag aldrig känt för någon jag kände men aldrig har känt!

/julia

BRA DAG!

Hej!
Idag har det vart en riktigt bra dag! Dagen började med att jag fick reda på att Julia hade bytt klass till min....fatta vad glad jag blev! Tre år till tillsammans 
Så nu är vi tre Julior i klassen. Skoldagen gick rätt fort idag. Jag kom hem men vände i dörren, bussen var hemma vid fyra o jag började jobba vid fyra. Tur man är snabb! Tre timmar i receptionen på gymmet och sen blev det träning. Nu sitter jag och pluggar engelska. I morgon blir det skola igen. Nollningen pågår fortfarande så i morgon ska vi vara utklädda till superhjältar. Efter engelskan ska jag bara ta det lugnt och njuta av livet!! Puss!
/julia
 


.

/julia

Box

Hej!
Andra veckan på Kungshöga är nu igång och ikväll har jag haft spinning och box...mitt fösta boxpass! Var lite nervös i början men när man väl kom igång så kändes det riktigt bra! Superkul var det! Nu ska jag bara slappa och imorgon blir det skola igen! 
/julia

BÄSTA TIDEN VAR MED ER!

/julia

New!

/julia
 

Kungshögaskolan!

Hej!
Första veckan på kungshöga är snart avklarad, bara imorgon kvar! I morgon ska vi grilla och paddla med treorna. Har blivit nollade hela veckan med utklädnad och massa sånt. Är nöjd med klassen, även fast det är väldigt "stelt" så här i början men det släpper nog snart och då tror jag att det kommer bli väldigt bra! Men saknar såklart min gamla klass jättemycket! I kväll har jag jobbat på gymmet och nu ska jag snart sova, men shiiiit vad det åskar ute! Ha det fint!
/julia

Sista dagen på sommarlovet!

I morgon börjar jag skolan igen...ny stad, ny skola, ny klass, nya lärare! Nervöst! Har jobbat mycket i sommar så sommarlovet har känts alldeles för kort! O vädret har ju inte gjort saken bättre, har det ens vart nån sommar? Men skitsamma, nu vill jag bara ha höst. Hösten är min favoritårstid...Älskar att köpa ett par nya boots, stickade tröjor, halsdukar o skinnjackor! 

Idag har jag varit i Huskvarna på cykeltävling hela dagen och nu ska jag dra ut i det (för en gång skull) fina vädret och njuta av de sista lediga timmarna!
 
Bilder från min Instagram.
/julia
 
 
 

New!

/julia

Mitt fina ♥

/julia

Zimmer!

Har gjort om lite i mitt rum. Köpte filten, kudden och gardinen på Smögen! 
'
/julia

Smögenshopping!

/julia
 

SMÖGEN!

Hemma efter 4 fantastiska dagar med mamma på Smögen! Första natten bodde vi i en jättefin liten stuga och sen har vi bott på Sea lodge. Ikväll har jag haft mitt första spinningpass efter semestern, gött att vara igång igen! 
/julia
 
 
 

RSS 2.0