ingen söndagsångest här inte!

Känns inte alls jobbigt att det är söndag. En hel veckas ledighet väntar! En bild på mig och världens finaste vän!
/julia

glad påååsk!

/julia

träning med trevligt sällskap!

Igår blev det ett träningspass med Nicolina och ikväll har jag tränat med Ebba! Trevligt med sällskap!!
/julia

måndag

Har precis haft två pass på gymmet. Spinning och box. Mycket folk på båda passen, riktigt kul! Trött nu så ska sova.
/julia

söndagsträning!

Två härliga träningstimmar är avklarade. Tillsammans med världens bästa träningskompis Nicolina. Sprang på bandet, styrketränade och så blev det ett härligt magpass med medicinboll.
/julia

helgmys!

Igår var det fredag, så gött! Först var jag i skolan sen på kvällen hade jag fredagspass på gymmet. Mitt sjunde pass jag hade den här veckan. Hade spinning och x-fit. Efter träningen kom julia och då gick vi och handlade innan vi gick hem och lagade mat till oss och familjen. Sen blev det fredagsmys! Idag tror jag det blir en lugn lördag. Ska nog träna i eftermiddag.
/julia

tisdag

Hej! Har vart en bra dag i skolan idag. Hade språk en halvtimme sen hade alla som går samhäll volleybollturnering. Efter det hade vi idrott. Jag och några tjejer hade idrottslektion. Nu ska jag snart dra till gymmet och ha spinning och sen blir det styrka.
/julia

söndagsträning!

/julia

bästa vännen ♥

/julia

Linköping

Har vart i Linköping idag med mamma och pappa! ♥
/julia

fredagsträning

Nu mår jag bättre igen, vilket betyder träningsdax. Blev bara två dagar utan träning. Igår hade jag box, efter det blev det styrka och zumba. Idag har jag bara styrketränat. Känns otroligt skönt men kommer nog bli svårt att röra sig imorgon. Nu ikväll har Julia vart här och gjort mig sällskap, mysigt!
/julia

it's fridaaay!

/julia

fortfarande krasslig!

Ingen träning idag heller. Har inte tränat på två dagar men det känns som två år. Rastlös och otroligt träningssugen. Imorgon ska jag iallafall ha box. Om jag mår bra blir det styrka och zumba med. Nu ska jag plugga och sen ta ett varmt bad. Får bli ett par bilder på mig och min fina Frida!
/julia

mina bästa vänner just nu!

/julia

förkyld!

Hej! Har åkt på världens förkylning. Täppt, hostig, ont i halsen och hes som en gås. Inget roligt alls! Sov tre timmar när jag kom hem från skolan. Jag som ville träna så mycket den här veckan. Var inte så smart att ha spinning och box igår. Vilar idag och hoppas på att kuna köra nått pass imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen.
/julia

samhälls tackfest!

I fredags hade vi tackfest i Hästholmen. Det var jättekul till en början innan allt spårade ur!
/julia

5/3

Ny vecka, en jobbig vecka, mycket i skolan, mycket träning. Överlever jag den här veckan kommer jag att jubla på fredag. På fredag har klassen tackfest för treorna, kommer bli så kul! Brorsan fyller år på fredag med så i helgen blir det att fira honom. I söndags var jag i Jönköping med familjen och julia, trevligt värre! Nu ska jag plugga historia
Älskar mitt nya korta hår! /julia

helg+nyklippt=livet leker!

Äntligen fredag! Har vart i skolan idag, avslutade med matteprov! Efter skolan var det dags att dra till frissan. Har klippt mig och slingat håret. Koort blev det men jag är jättenöjd! Nu blir det fredagsmys! Imorgon bär det av till Jönköping med familjen och bästa vän!
/julia

RSS 2.0