Olly Murs♥

/julia

samhälls tackfest!

Festade till det lite i lördags! Samhällsettorna hade tackfest.
/julia

Ledig!

Hej! Slutade skolan redan vid ett igår och efter det var det helg. Skulle med Oskar hem och han slutade inte förrän klockan fyra så fick vänta i skolan rätt länge. Åkte hem till honom och hade myskväll. Idag har vi haft studiedag så vi sov länge. Ikväll har jag haft det mysigt tillsammans med familjen. Ätit god mat och kollat på idol. Nu ska jag sova. Imorgon är det dags för paaarty!
/julia

Bara tre skoldagar

Hej! Har haft en skön helg. Gick i skolan i lördags. Men i söndags kom Oskar till mig. Vi hade en jättemysig dag tillsammans, kollade på film och bara hade det skönt! Igår va vi lediga eftersom vi gick i skolan i lördags. Så idag va första skoldagen den här veckan. Nu har jag bara onsdag och torsdag kvar sen blir det långhelg. Älskar att vara ledig! Ikväll blir det träning och sedan måste jag plugga.
/julia

oslagbar <3

/julia

Fredagsmys!

Hej! Då var det fredag igen och det känns verkligen, är riktigt trött. Men tyvärr är det ju inte den rätta fredagskänslan då det är skola imorgon. Är öppet hus så måste gå i skolan fast det är lördag. Blir att lägga sig rätt tidigt då bussen går redan vid tjugo över sju imorgon. Oskar skulle egentligen följt med mig hem idag och så skulle vi ha fredagsmys men han är tyvärr sjuk. Så då fick jag och godisskålen ha fredagsmys själva.
/julia

Tips

Måste tipsa om denna påse! En riktig fullträff för lakritsälskare!
/julia

18-årsfest!

Hej! Igår var jag på 18-årsfest i hästholmen. Julia kom till mig innan och så fixade vi oss. Jag lockande håret på henne som ni kan se på bilden. Det va en riktigt lyckad fest. Oskar kom dit lite senare och sen har han sovit hos mig inatt.
/julia

Du är det finaste i mitt liv! Jag älskar dig så mycket! /julia

ombre

Har varit blond rätt länge nu. Har verkligen trivts med det. Men det värsta är att det blir utväxt direkt. Så nu va det dags för förändring. Skönt att slippa utväxten. Men det är ovant.
/julia

RSS 2.0