Bikbok har fått in så snygga armband! Vill ha alla! Här är mina favoriter

 
/julia

27/11

Varit i skolan, tränat, pluggat o nu ska jag sova! Godnatt!
/julia

Måndag!

Måndag igen! Skolan har vart precis som vanligt och nu ikväll har jag haft pass på gymmet. Spinning och box. Vill bara att den här veckan ska gå fort så det snart blir helg igen. Har beställt klipptid idag, så man får bli fin till jul. Nu ska jag plugga o sen sova! 
Julle o jag får alltid till några snygga oseriösa bilder!
/julia

Tre bilder som beskriver min lördag!

/julia

Bra vecka!

Hej!
Har inte hunnit med att blogga nått den här veckan. Har haft mycket att göra helt enkelt. I onsdags var jag i Stockholm med klassen. Var på fryshuset, vasamuséet, dramaten och på stan. Riktigt rolig dag. Men det blev bara tre timmars sömn så torsdagen blev rätt seg. Fredagskvällen spenderades tillsammans med Julia. Idag har jag vart i Linköping och nu ikväll blev det ett härligt pass på gymmet. Först en timme box och sen lite styrka. Imorgon blir det en lugn söndag!
Bilder från Stockholm:
/julia
 
 

Måndag!

Jag har tänkt på en sak...är det verkligen bara måndag en gång i veckan?? Det känns som att det inte är något annat än måndagar. Så skönt när det är fredag och så hinner man knappt blinka så är det måndag igen. Den här måndagen har inte varit så seg som de brukar. Nä, den har faktiskt gott fort. Det absolut bästa med måndagar är såklart att jag har mina pass på gymmet. Jag älskar det bara mer och mer för varje gång! Finns verkligen inget roligare jobb. Kan kännas jobbigt ibland efter en lång skoldag och när man är seg i både huvudet och i kroppen, men när man väl är på plats och kör så släpper allting och man har bara så himla kul. Imorgon blir det skola igen och på onsdag är det Stockholm som gäller! Nu ska jag plugga o sen sova. Ha det fint!
/julia
 

triathlon

Hade en väldigt bra fredagkväll  igår. Först var jag på gymmet och tränade box. Efter det så hade jag och julia en väldigt mysig kväll tillsammans. I morse blev det att gå upp tidigt för att dra till gymmet. Det var dags för Energi-husets triathlon. Det började med att jag hade spinning sen var det tabata och tillslut core. Kändes riktigt bra i kroppen efteråt. Nu ikväll har jag bra haft det skönt. Tittat på Så mycketbättre och sommaren med Göran.  Nu ska jag ta o sova! 
 /julia

13/11

Bra skoldag idag! Första lektionen var tjugo över tio i simhallen.  Simmade totalt 40 längder,  jobbigare än man tror faktiskt.  Efter det så käkade vi o sen hade vi bara samhällskunskap. Lite lagom att ha en lektion tycker jag. Så skulle det vara varje vecka. Var hemma rätt tidigt idag, pluggade lite innan det blev gymmet.  Har tränat Zumba o styrka ikväll. Nu ska jag plugga innan det är dags för sängen. 
/julia

MYSDAG!

Idag har det vart världens slappaste och skönaste Lördag! Har knappt gjort nånting. Glidit runt i onepiecen hela dagen.
Nu blir det mer mys framför "så mycket bättre".
 

Maskerad

Vilken bra kväll det blev igår. Verkligen lyckad. Julia hängde med mig hem efter skolan, vi fixade oss och var och käkade innan det blev mjölby. 
Här kommer några bilder!
/julia

LÅÅNG DAG!

Är så glad att den här dagen är avklarad. Har vart en tuff dag. Helt klart värsta skoldagen i veckan. Dagen började med att jag försov mig så det blev väldigt stressigt att hinna med bussen, men jag hann som tur var. Sen klockan åtta var det dags för tyskaprov. Tror det gick helt okej. Totalt 6 lektioner idag. Dom två sista timmarna när man är seg i hela huvudet så var det matte som gällde. Var hemma vid fem. Pluggade en timme innan jag drog till gymmet. Har kört zumba och box med brorsan. Händerna är blå, svullna och skakiga! Nu ska jag plugga lite mer och sen ska jag äntligen krypa ner i sängen och sova. Imorgon är det fredag. Så himla underbart! Fest på kvällen med. 
/julia

TYSKAPLUGG..

Börjar bli trött på det här nu...tyskagrammatik är det ända som rör sig i huvudet! Fattar inte mycket av det. Vill bara få provet gjort. Önskar verkligen att det är lätt! Har inte bara pluggat idag (även om det känns så) har hunnit med ett step/styrka pass på gymmet med. 
Redan torsdag imorgon o sen fredag. Är kär i fredagar!
/julia

Skola igen...

Då var det sköna lovet över och man är tillbaka i verkligheten. Inga långa sköna sovmorgonar mer, nepp nu ringer klockan 05:30! Hoppas att den här veckan går fort. På fredag blir det party! 
/julia

/julia

Ny mobil

Hej! Idag är det sista dagen på lovet! Sjukt ju. Är inte sugen alls på att gå till skolan imorgon. 
Har vart i Linköping och shoppat lite idag. Blev bland annat en ny mobil. Samsung galaxy s3. Är jättenöjd!
/julia

Halloweenstep

Kom nyss hem från gymmet. Har kört halloweenstep och så här snygga var jag och Vendela! Nu ska jag duscha och fixa mig. Om en stund kommer Julia hit och gör min fredagskväll rolig!
/julia

hmm?

Snart dax för ny mobil, frågan är bara vilken?
/julia

NOVEMBER

/julia

onepiece mys

Hej, idag har jag bara glidit omkring i onepiecen. Ikväll har jag tränat, styrka och zumba. Fredag imorgon. Sjukt vad fort den här veckan har gått. Typiskt, bara för man är ledig. Puss!
/julia

RSS 2.0