älskade helg!

Äntligen helg! Den här helgen har jag längtat efter länge. Igår efter skolan så började jag helgen på bästa sätt med att ha ett spinningpass! Det var mycket folk och fullt ös. Så härligt! Jag gillar verkligen att träna fredagskvällar för då känner man att man kan gå hem och ha fredagsmys med gott samvete. Ikväll är det dags för samhällsfest. Har sett fram emot den här festen så hoppas verkligen att det blir en lyckad kväll! Frida kommer till mig innan och sen drar vi dit! Ha en härlig helg allihopa!
/julia

Hårdträning!

Dagen kunde inte ha avslutats bättre än med ett stenhårt träningspass! Först värmde jag upp med ett fortgjort discolovers pass och sedan blev det ett hårt tabatapass. Det har börjat en ny instruktör/PT på gymmet. En jätteduktig kille som verkligen körde slut på oss ikväll med sitt tabatapass! Så gött! Får se hur rumpan och benen känns imorgon. Känns så skönt att det är fredag imorgon. Jag har spinning imorgon kväll och jag såg att det redan nu var överfullt med folk. Riktigt kul när det är så många en fredag! Då blir det fullt ös! Sen på lördag blir det med fullt ös men då på ett annat sätt. Det är nämligen dags för samhällsfest!!
/julia

3 månader

Idag har det vart du och jag 3 hela månader! Du är det bästa som hänt mig! Med dig kan jag va mig själv. Det är en trygghet att ha dig. Älskar dig min fina Oskar!
/julia

Ännu en bra helg!

Hej! Igår var jag på kräftskiva i Malexander tillsammans med Oskar och hans släkt. Det var jättetrevligt, vi hade femkamp och åt god mat. Tyvärr har jag inga bilder därifrån för mobilen var fortfarande på lagning. Men idag har jag och Oskar vart i Linköping och hämtat mobilen, så nu blir förmodligen bloggen lite roligare. Tåget hem från Linköping var försenat en timme så missade bussen till från Mjölby. Men som tur var så kunde pappa hämta mig. Nu blir det att plugga lite tyska innan det blir att lägga sig och sova. Imorgon är det dags för skola igen! /julia

Bra helg!

Har haft en jättemysig helg! I fredags efter skolan åkte jag och Oskar hem till honom. Vi var ensamma hos honom så vi lagade taco och hade myskväll. På lördagseftermiddagen åkte vi till Linköping tillsammans med Frida och Karl. Vi var ute och käkade och sen var vi på bio. Vi såg "hur många kramar finns det i världen". Det var en riktigt mysig film. Efter det så åkte jag och Oskar hem till mig och sov här. På söndagen var vi på kalas hos min kusin. Sen var det måndag igen och dags att dra till skolan. Min mobil är fortfarande på lagning så det är därför det inte blir så många blogginlägg. Nu ska jag snart ta och sova! En bild på mig och mitt hjärta!
/julia

Trasig mobil, bombhot m.m...

Hej! Har uppdaterat bloggen dåligt den här veckan. Men det var tyvärr så att min mobil åkte i backen förra veckan och blev rätt så paj. Så den är nu inlämnad på lagning. Jag brukar alltid blogga från mobilen så det förklarar varför det inte har blivit några inlägg. I helgen har jag varit på fortgjorts instruktörsutbildning i Nyköping. Var en lärorik och rolig helg. Den här veckan har både vart "vanlig" och "ovanlig". Den började precis som vanligt. I måndagskväll hade jag spinning på gymmet. Men igår var en minst sagt ovanlig dag. Klockan halv tio fick hela skolan utrymmas på grund av bombhot. En lärare hade fått in ett samtal där någon hade sagt att det fanns en bomb på skolan och att vi hade 15 minuter på oss. Det blev allt lite panik på skolan och brandlarmet gick så alla fick utrymma lokalen. Räddningstjänsten var snabbt på plats. Vi fick stå ute ungefär en timma innan lärarna kom och blåste av skoldagen och sa att vi fick gå hem. Men man fick inte gå in på skolan så man kunde inte hämta sina saker som man hade i skåpet. Polisen konstaterade att det var ett falskt larm och idag kunde vi gå till skolan igen. Idag fick vi gå till aulan där en polis var och pratade. Annars har det vart en vanlig skoldag. Ikväll har jag haft spinning på gymmet, blev även lite styrketräning för min del. Nu har jag pluggat lite och om en stund ska jag sova. När jag får tillbaka min mobil så kommer det bli mer blogginlägg. Godnatt!
/julia

lite nytt!

/julia

Ny vecka nya möjligheter!

Hej! Då var det måndag igen. Har haft en skön helg. Fredagen spenderades tillsammans bästa vännen. Vi hade en mysig och lugn fredagkväll tillsammans. I lördags hade vi kräftskiva tillsammans med familjen och pojkvännen. Gott med kräftor! Igår blev det en heldag tillsammans med Oskar. Har vart i skolan idag precis som vanligt. Ikväll hade jag spinning på gymmet. Har precis pluggat matte och nu blir det att sova. Godnatt!
/julia

RSS 2.0