Underbar helg!

Hej!
Söndagkväll men vad gör väl det när man är ledig två dagar till. I Fredags var jag först i skolan och sen åkte jag och Fanny till Linköping och shoppade skolavslutningskläder. Både Fanny och jag fick tag i både klänning och skor, så nu är vi redo för att sluta nian. Fast bilder på kläderna får vänta, får bli en överraskning. I går (lördag) var jag i Linköping hela dagen och körde zumba med min kusin. Vi var på shake da booty tour..så himla underbart. Tränade från klockan 10-16. Vilka fantastiska instruktörer!! När jag kom hem blev det att titta på bästa Fanny och hennes familj som var med i "kvällen är din". Fanny hade nominerat sin lillasyster så att hon fick åka skidor med Anna Haag, fint! Idag har jag inte gjort så mycket. Njutit av det fina vädret. Vart ute och gått långpromenad med Fanny. I morgon ska jag till Linköping med mamma och sen på kvällen ska jag träffa fina vänner! Godnatt!
/julia

CHEAPMONDAY

/julia

Mycket att göra!

Hej!
Har bloggat dåligt ett tag, har mycket att göra nu! Helgen har vart riktigt bra. Hade spinning i fredags och efter det blev den en trevlig kväll med mina fina tjejer, god mat och mys! I lördags var jag i Södertälje och i söndags hjälpte jag min kusin med barnkalas flör hennes barn. Igår (måndag) var jag i skolan precis som vanligt och på kvällen hade jag ett spinningpass. Idag har jag också vart i skolan och nu ikväll har jag kört styrka. Har ändrat mitt gymnasiumval med, hade ju kommit in på Barn och fritid men har nu tänkt om och valt samhäll i stället. Tror nog att det kommer bli jättebra. Nu pluggar jag engelska för fullt! Engelskaprov i morgon med en massa grammatik och glosor...tråkigt men skönt att få det gjort. Maj månad är verkligen fullspäckad med prov och sånt. Mycket nu innan slutbetygen ska sättas. Ha det fint!
/julia

FINA 9A!

ÅH, det är sjukt när man tänker på hur lite tid vi har kvar tillsammans! 64 dagar och inte alls många skoldagar! Jag ska njuta varenda stund vi har kvar tillsammans. Tre så fina år. Men den sista tiden som är kvar ska bli den allra bästa under de här tre åren.
/julia

Södertälje!

Hejhej!
Har vart i Södertälje på cykeltävling hela dagen. Har även startat en blogg med cykelbilder. Kommer självklart att fortsätta blogga här! Men tänkte att det kunde va kul att göra någonting med alla bilder man tar på alla tävlingar. Lägger ut en bild från dagens tävling och vill ni se fler bilder kan ni ju ta en titt på nya bloggen http://julialisamarias.blogg.se/cykelbilder/
Ha det fint!
Brorsan!
/julia

19/4

Hejhej!
Hela förmiddagen har jag spenderat åt att göra nationellt prov i engelska. Jag tyckte att det var rätt svårt, men det kan bero på att jag suger på engelska. Hoppas iallafall på det bästa! Otroligt skönt att ha det gjort. Nu har jag precis duschat och käkat lite, är rätt trött efter ett hårt boxpass. Imorgon är det jag som har pass, tredje gången nu. Ska bli jättekul och jag är riktigt taggad! Härligt med fredag imorgon!
/julia

Galen i träningsskor!

Hej!
Jag köpte nya träningsdojjor i vintras och dom är hur underbara som helst. Älskar dom. Men man vill ha nya hela tiden, finns så många fina. Skulle villa ha hur många par som helst, nya varje dag!
/julia

Rihanna♥


/julia

Tuesday

Hej!
Har vart i skolan idag, har väl inte hänt något speciellt, inget som jag kan komma på nu iallafall. Blev två pass på gymmet ikväll, gympa och styrka45. Nu sitter jag och pluggar lite engelska, segt men sånt som måste göras!
/julia

Bra dag!

Heej!
Idag var det dags att gå till skolan igen efter ett skönt lov. Men det kändes ändå väldigt bra, kul att träffa alla vänner och skönt att komma tillbaka till det "normala" igen. Fick reda på att jag kommit in preliminärt på mitt gymnasieval, vilket känns skönt. När jag kom hem ringde de från gymmet och undrade om jag kunde ha pass ikväll och det kunde jag ju, så nu har jag haft mitt andra spinningpass. Var inte alls lika nervös den här gången och det gick jättebra. Så himla roligt! Man blir säkrare och kan slappna av på ett helt annat sätt för varje gång man kör. Ska ha pass på fredag med. Har även fått sommarjobb på rasta. Nu sitter jag och pluggar lite tyska och om en stund ska jag sova. Ha det fint!
/julia

Underbar lördag!

Hej!
Vilket väder det har vart idag, så härligt. Har vart uppe på omberg en sväng och gått med vovven. Har även vart ute och sprungit en lång härlig runda. Ha det fint! 
/julia

PARFYMFAVORITERNA!


/julia

Helg!

Hej!
Var bara tvungen att visa vilken fin träningsjacka jag fick från energi-huset idag! Så fin och skön! Blev ett härligt fredagspass på gymmet ikväll och nu blir det fredagsmys! Trevlig helg alla!
/julia

Premiären avklarad!

Hejhej!
Igår hade jag mitt första spinningpass på gymmet (mitt första pass över huvudtaget). Var nervös innan men när vi väl kom igång så kändes det jättebra. Så härlig känsla att tagga och peppa andra människor. Jag var så himla glad efteråt och det kändes så kul att det hade gått så bra! Längtar redan tills jag får ha mitt nästa pass.
Idag har det vart en rätt lugn dag men som avslutades med ett allt annat än lugnt boxpass. Älskar box! Händerna skakar rejält nu efteråt. Nu ska jag snart sova. Ha det fint!
Min lilla bebis
/julia

SNYGGA BIKINIS!

/julia

PÅSK!

¨
Glad påsk på er alla!
/julia

PÅSKLOV!

Hej!
Ledig en vecka nu, skönt!
/julia

New!

/julia

Wednesday!

Hej!
Ännu en skoldag avklarad! Bara en kvar innan det blir lite lov. Det har vart en helt vanlig skoldag, på idrotten var vi på fridtjuvberg och körde styrketräning. Sen hängde Julia med mig hem en sväng och efter det blev det två pass på gymmet. Core och step fick det bli idag, gött! Nu sitter jag här och pluggar tyska och matte. Skönt att det som sagt är sista skoldagen i morgon, det skönaste är nog att slippa allt plugg. Kan göra vad jag vill i en vecka nu!
/julia

Tränat!

Hej!
Har vart på gymmet och kört spinning nu, lika gött som vanligt! Fick reda på att jag ska ha mitt allra första pass redan nästa vecka. Så nu sitter jag här och letar musik och försöker få ihop det. Ska bli så roligt, är riktigt taggad, men också galet nervös och pirrig! 
/julia

Monday!

Hej!
Måndag igen! Helgen har vart bra, i lördags var jag i Jönköping en sväng och shoppade lite. Blev bland annat en klänning och en tröja. Idag har jag vart i skolan igen. Har vart precis som alla andra måndagar. Nu sitter jag och pluggar lite tyska och om en stund ska jag dra mig mot gymmet för att köra ett spinningpass! Ha det bra!
/julia

RSS 2.0