Jobba träna sova!

Jobbarhelg! Jobb Fredag, Lördag och Söndag. Igår var det rätt tråkigt och segt att jobba men idag var det roligare. Jobbade med Melinda idag, skönt att vara två och skönt att jobba med nån man känner! Försöker att hinna med att träna de dagar som jag jobbar med. Igår sprang jag på morgonen innan jobbet och idag blev det en sväng efter. Imorgon blir det att jobba sju timmar och sen är jag ledig måndag och tisdag, så gött! Ikväll har vi grillat och haft det mysigt och nu ska jag snart ta o sova! Ha det fint! 
/julia

Nike free run+ 3

Jag är helt kär i mina nya skor! Så fina och sköna!! Har vart i Linköping idag med Julia. Köpte skorna, ett par träningsbyxor och en tröja från Bikbok.
 
/julia
 

Shoppingsugen!

Om en timme drar jag fram till bynn och möter upp Julia, sen bär det av till Linköping för att shoppa! PUSSEN!
/julia

inspiration ♥

/julia

BEACH ZUMBA!

Hejhej! 
Har bloggat väldigt dåligt nu ett tag, har helt enkelt haft mycket att göra och inget roligt att blogga om!  Har jobbat en del, både på rasta och på gymmet. I morgon blir det mer jobb på gymmet. Först i receptionen och sen har jag pass på kvällen. Nu ikväll har jag vart i Gränna på Beach Zumba i hamnen. Så himla roligt! Mysigt att träna precis vid vattnet. Ha det fint alla!
/julia

/julia

♥♥♥

/julia

9A

Tre år har nu gått. Kan inte förstå vart tiden har tagit vägen. Allt har gått så himla fort. Jag minns första dagen i sjuan, man var nervös och det var många i sin "nya" klass som man inte kände. De här tre åren har verkligen vart de bästa i mitt liv. Har man vart ledsen eller haft det svårt hemma har det alltid vart en trygghet att gå till skolan och kunna tänka på annat och umgås med sina vänner. Även lärarna har vart väldigt bra. Det var otroligt jobbigt att säga hejdå, speciellt till våran klassföreståndare Klaes. Jag har så fantastiskt fina minnen från den här tiden, minnen som jag ska bära med mig hela livet. Det största minnet är från när vi var på Gotland. Så lyckad resa. Det kommer jag aldrig att glömma. Våran klass hade så otroligt bra sammanhållning, speciellt efter Gotlandsresan. Alla är verkligen mina bästa vänner. Men i Torsdags så skildes vi åt. Torsdagen var en så fin och bra dag. Alla var så fina. Det började med att vi fotograferades vid halv nio. Vid halv tio ställde vi upp oss och sedan gick vi till kyrkan. Avslutningen i kyrkan var så fin, kunde inte hålla tillbaka tårarna. Hela klassen sjöng 21 guns för Klaes, den låten kommer alltid betyda mycket för mig. Efter kyrkan hoppade vi upp på vagnarna och skrek. Sen blev det en trevlig avslutningsmiddag på Ombergs golfrestaurang. Efter det så var jag hemma i ett par timmar, fikade och firade lite med familjen. Vid halv sex blev det förfest hos Ebba innan det blev fest i Borghamn. Så lyckad fest. Alla dansade och hade otroligt kul och festen avslutades med ett riktigt gråtkalas. Men klassen kunde inte få nog av varandra så igår var vi på skolan och hade myskväll. Grillade, sjöng och hade det mysigt. Sen var vi ute o tittade på vätternrundan hela kvällen. Dagen innan vi slutade (i onsdags) så gick vi mucktåget, efter det blev det en trevlig eftermiddag på åvallen där vi busade och grillade hamburgare, sen på kvällen var vi hemma hos Julia och klädde vagnen. Så fin blev den! Jag vill verkligen tacka alla som har gjort de här tre åren på Lysingskolan till dom bästa. Jag hoppas att vi i klassen alltid kommer att hålla kontakten och skapa många fler fina minnen tillsammans. 9A kommer alltid att vara 9A! Jag älskar er!
Här kommer en massa bilder från de sista dagarna i nian och från avslutningen.
/julia

9A lever livet!

Vilken vecka! Igår var vi hemma hos Klaes, käkade smörgåstårta, fikade och hade vattenkrig. Idag har vi vart på biografen och tittat på våra filmer som vi har gjort, efter det blev det brännbollturnering och sen slutade vi. Imorgon är det dags att städa, äta avslutningsmiddag och sedan blir det MUCK! Sen är det Torsdag och då smäller det!
VATTENKRIG!
/julia

Jobbhelg!

Hej!
Har uppdaterat dåligt i helgen. Men har jobbat mycket. 8 timmar i går och 7 idag så nu är jag riktigt trött. I morgon blir det skola igen. Sista veckan med min älskade klass. Blandade känslor, ska såklart bli roligt att sluta nian men kommer också bli otroligt jobbigt! Imorgon ska vi hem till min klassföreståndare och ha vattenkrig och fika. Nu ska jag snart ta o sova, godnatt!
Får bli en bild på mig och Julia, bara för att hon blir 16 år imorgon! Grattis min fina 
/julia

GOTLAND!

Hej! Här kommer några bilder från våran klassresa till Gotland! Tre underbara dagar jag aldrig kommer att glömma! 
/julia

Shoppat!

Har haft en helt underbar helg på Gotland med min underbara klass! Kommer lägga ut bilder och berätta mer om det. Kom hem vid två inatt och i morse blev det att gå upp tidigt för att åka till Varberg på cykeltävling och så blev det en sväng till ullared med. Tänkte lägga ut några bilder på det jag köpte på Gotland och i ullared...PUSS!
Väska från Ullared.
2st bh, strumpor, trosor, nagellack, tuggummi från Ullared.
Mysbyxor från Ullared. Svarta shorts och bikinitopp från H&M.
Armband från Pearls for girls. Hårnålar, toffsar och ring från Bikbok.
Virkad väst från Ullared.
Linne från Bikbok.
Linne från Bikbok.
Blus från Bikbok.
/julia

RSS 2.0