MTB SM GÖTEBORG

Hej!
Har bloggat väldigt lite nu, har haft mycket att göra så jag tänkte att jag drar allt på samma gång! I söndags var vi i Göteborg på MTB SM, lägger ut nån bild därifrån (om ni vill se fler bilder kan ni kolla in http://julialisamarias.blogg.se/cykelbilder/ ) I måndags var det dags för jobb igen. Jobbade kväll så det var ganska lugnt. I tisdags var jag och mamma i hembyggdsgården och hade picknick tillsammans med mina kusinbarn Vilfred och Rut. På kvällen var vi inne i Vadstena och satt vid vattnet och myste och lyssnade på Magnus Uggla. I onsdags blev det Göteborg igen. Igår (torsdag) gick jag på Johannamarken nästan hela dagen och idag har vi vart i stan en sväng. Ha det fint! 
Två bilder på brorsan!
 
/julia

Ett litet boktips!

Jag är absolut ingen människa som gillar att läsa böcker men det finns en bok som jag gillar, eller det är en serie så det är egentligen tre böcker! Har läst de två första "Elsas mode" och "Elsas värld". Och nu har jag köpt den tredje "Elsas hemlighet" som jag bara har börjat läsa lite grann av! Jag tycker att de är riktigt bra! 
/julia
 
 
 

21:37

Jobbat hela dagen! Sjukt mycket att göra idag. Men har jobbat med Melinda och då är det alltid kul! Vi jobbar tillsammans imorgon med. Har vart ute och sprungit och styrketränat lite på gymmet med. Gött! I morgon efter jobbet blir det att umgås med en väldigt saknad Julia, det ser jag fram emot! 
Blir en bild på det finaste jag har! Innan jag skaffade Sven visste jag inte hur mycket man kunde älska ett djur. Men han är så underbar, han sover med mig i min säng varje natt. Mitt fina hjärta! 
/julia

Jobb

Hej!
Trött tjej nu...har jobbat till 22 ikväll! Imorgon är jag ledig hela dagen lång och det ska bli sååå skönt. Resten av veckan och helgen blir det jobb! Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ska iallafall träna på kvällen! Nu ska jag snart ta o sova. Ha det fint! 
/julia

New!

Hej!
Var ledig igår så då blev det Jönköping med mamma och pappa. Köpte två linnen och ett par skor. 
Idag var jag ute och sprang en sväng på förmiddan och nu ikväll har jag jobbat! Imorgon är jag leeedig, så gött! 
/julia

BEACH ZUMBA!

Hej!
Har vart i Gränna ikväll med min fina kusin och dansat zumba! Trots att det spöregnade så var det jättekul! 
/julia
 

9A♥

Korten har kommit nu och titta här vad fina vi är! ååååå vad jag saknar finaste 9A! 
/julia

/julia

Älskar låten! ♥

Den här låten har man kört zumba till många gånger,,, så underbar!
/julia

Helg!

Hej!
Har inte hunnit blogga på ett tag så tar allt på en och samma gång!
I fredags var det dags för den årliga brännbollen hos min kusin och det blev en lyckad kväll. Jättekul!
I lördags var mamma, John och jag på marknad i heda på förmiddagen och på kvällen var vi i Vadstena på sommarknäppen och hade picknick nere vid vattnet, så mysigt!
Söndag, måndag och idag tisdag har jag jobbat! Jobbar även i morgon. Försöker att hinna med och träna så mycket jag bara kan även när jag jobbar. Igår blev det aerobic och idag har jag kört spinning och styrka. Ha det fint! 
/julia
 

När alla andra solar o badar så jobbar jag!

Åh, idag har det vart superfint väder...men det har jag tyvärr inte kännt någonting av! Har jobbat hela dagen. Segt att jobba när det är så varmt. Vill bara sola, bada och njuta! Har jobbat 11-17 på Rasta och sen 18-19 på gymmet och efter det blev det en timma step. Det var otroligt roligt att köra step idag, jag var riktigt taggad och det var ett riktigt bra pass! Imorgon blir det jobb igen. Hoppas på fint väder på fredag när jag är ledig! 
/julia

summer feelings!

Första dagen som det verkligen känns att det är sommarlov! Första dagen med värme! Det har jag tagit vara på, gjort en massa sommriga saker! Vart i visjö och badat med John och Elin. Första doppet för i år är avklarat och det var faktiskt riktigt skönt! Efter det åkte vi till Hästholmen och åt glass. Har även ätit jordgubbar med mjölk, det är väl sommar om nått? I eftermiddag har jag vart i Gränna på Beach zumba, så himla kul! När jag kom hem blev det en härlig springtur! Kan inte få nog av träning, det är verkligen det roligaste jag vet!! I morgon ska jag jobba så då behöver det inte va så här fint väder, det kan vi spara till helgen istället! 
/julia

RSS 2.0