Gott nytt år!

/julia

Frost!

/julia

Jullan är här!

Hej!
Har vart på citygross idag och handlat lite mat till nyår. Julia är här nu och om en stund ska vi dra till gymmet och träna lite. Imorgon äre nyår, wihooo !
/julia

necklace!

Hej!
Fick det här fina halsbandet av mamma idag, älskar det!
/julia

Att leva utan dig är som att leva utan ett hjärta, det går helt enkelt inte ♥

/julia

/julia

För att va gammal och erfaren måste man ha vart ung och galen!

/julia

I will never be the same without you...

/julia

julklappar!

Hej!
Tänkte lägga ut några bilder på det jag fick i julklapp!
Helt nytt gym och nu har jag helt nya träningsskor så nu blir det träning som aldrig förr!
och nya träningsbrallor!
Två T-shirtar från Gina tricot.
Tubhalsduk!
Min älsklingsparfym!
/julia

Julbilder!

/julia

Julafton!

Hejhej och god jul!
Hoppas ni har haft en bra julafton, det har jag haft! Mysigt! Tänkte lägga ut bilder på det jag fick i julklapp, men det gör jag i morgon för nu ska jag sova! puss o kram
/julia

.


Linköping!

Hejhej!
Har vart i Linköping idag och julhandlat med familjen, mysigt! Tänkte lägga ut några bilder på det jag köpte. I kväll blir det uppesittarkväll med bingolotto! Ha en fin julhelg alla!
Klänning till julafton från BIKBOK
Klänning till julafton från BIKBOK.
T-shirt från H&M.
Shampo, balsam och värmespray.
Skor från skopunkten.
/julia


JUUULLOV!

Hejhej!
Ja nu är det äntligen jullov! Sista dagen i skolan, klaes bjöd på tårta och sen var det lärarspex, riktigt roligt! Den här höstterminen har gått så sjukt fort, den snabbaste i mitt liv. Det känns faktiskt riktigt sorgligt och jobbigt att det bara är en termin kvar på lysingskolan och med världens finaste klass! Jag trivs så jävla bra med er! Snart ska vi välja till gymnasiet och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska välja, känns så svårt! Men nu ska jag inte tänka på det utan istället njuta av att det faktiskt är lov. Lovet kunde inte ha börjat mycket bättre än med ett underbart spinningpass på gymmet! Tänkte lägga ut en bild från volleybollen i tisdags, här har ni "musses klubbhus". Imorgon blir det en heldag i Linköping. Handla dom sista julklapparna och en klänning till julafton. Ha det fint!
/julia

music ♥

/julia

Försök aldrig säga sanningen till någon som saknar förmågan att förstå!

Hejhej!
Idag har det vart en riktigt bra dag! Skolan har vart riktigt chill som den har vart hela den här veckan. Har vart julshow och volleyboll. Imorgon slutar vi! Går bara till elva och sen är det JUUULLOV!
/julia

Tjena!
Måndag igen, riktigt chill dag i skolan. Har inte haft nån riktig seriös lektion. Efter lunchen blev det att döma när när åttorna hade volleyboll turnering. Och imorgon är det våran tur! Yes, då är det niornas turnering. Så ikväll har det vart en riktig pysselkväll för att fixa allting till utklädnaden imorgon. Har även hunnit med två göddiga pass på gymmet ikväll. Spinning och core fick det bli. Är riktigt taggad för volleybollen imorgon, ska bli så kul!
Bjuder på ett par bilder på mig och fanny sen i fredags!
/julia

Snyggt!

Å, sitter och kollar på kläder...så mycket man vill ha! 
/julia

Tips!

Hej!
Vill bara tipsa om denna produkt från Neutrogena. Jag tvättar mig med den både morgon och kväll och den är riktigt bra! Den ger verkligen en fräsch känsla. Kostar ca: 60:- 
/julia



mobilblogg- 17/12

Hejhej! Har vart riktigt dålig på att blogga
den här veckan! Har helt enkelt haft väldigt mycket att göra. I lördags var det Luciakröning och sen "lussade" vi på söndagen, hela tisdagen och tillsist två gånger på torsdagen. I mellan allt lussande så har det vart skola. Fast i skolan har det vart riktigt lugnt. Alla betyg och sånt är satt så vi har inte haft så mycket att göra."Nya energihuset" har öppnat den här veckan med. Gymmet är nybyggt och jättefint. Så har blivit några pass där med, skitkul! Idag har jag vart ensam hemma och haft en lugn dag. Mamma och pappa har vart i Skara och hämtat brorsan. Han ska va här hemma nu över jul. Ikväll har han och jag vart ute o "raggat", han tog nämligen körkort i torsdags. Nu ligger jag i sängen och bloggar från mobilen. Ska väl snart ta och sova, imorgon blir det nog rätt lugnt tror jag. Ha det fint!
/julia

Fullspäckad helg!

Hejhej!
Har haft fullt upp i helgen. Fredagkvällen spenderades tillsammans med julia. Vi käkade pommestallrik på pizzan, sen var vi i hallen en sväng och kollade på innebandy. Efter det så drog vi hem till Emil tillsammans med Linus och Anton och tittade på film. Världens tråkigaste film i och för sig, men men. Igår hade vi Lucia kröning i kyrkan och efter det så var vi i folkets park och lussade. Idag har vi också "lussat". På vida vättern och på ombergs turisthotell. Nu hade jag tänkt att plugga lite matte, har matteprov imorgon. Men är allt annat än pluggsugen just nu. Imorgon blir det skola igen. Snart jullov! Puss!
Det får bli en bild på mig och finfina Julia ♥
/julia

Fredagsmys!

Tjaaabba!
Julia är här och vi är riktigt taggade för en bra fredagkväll. Vi ska snart dra ut och käka och sen ska vi kanske träffa Linnéa och Ebba, ha det fint! ♥
seriösast i världen som vanligt! ;)
/julia

Det finaste i världen!

/julia

Önskelista 2011!


/julia

Försök aldrig att vinna tillbaka någon som valt att förlora dig!

Hej!
Inatt kom första snön hit till oss! Mysigt men jag är redan lite trött på den. Nu är det typ bara blask och så kan man inte cykla till skolan :(
Har iallafall vart i skolan idag som vanligt. Efter skolan var vi Lucior i kyrkan och övade i två timmar sen vart det hem en sväng och käka lite och efter det ett pass på gymmet! Nu ikväll sitter jag här och pluggar SO. Har prov på första världskriget i morgon. Det är mycket i skolan den här veckan, men det är bara att hålla ut den här veckan med, på tisdag sätts betygen och efter det så lugnar allting ner sig som tur är. Sen blir det två lugna veckor i skolan innan det blir jullov :) Men men vi är inte där riktigt än så nu är det bäst att jag pluggar på. Ha det fint! ♥
/julia

Jönköping!

Hejhej!
Igår kväll var den bästa fredagen på länge. Riktigt trevlig kväll med världens bästa tjejer!
Idag har jag vart i Jönköping hela dagen med mamma och pappa. Har köpt lite julklappar och shoppat lite annat skoj. Ikväll blir det nog rätt lugnt tror jag!
Köpte en vanlig svart cardigan som man typ kan ha till allt! H&M
Köpte även den här blusen från New yorker och ett nagellack i samma färg från H&M
/julia

Tooorsdag!


Haha, vilken dag!
Har vart en rolig dag, mattelektionen bara skrattades bort med julia. Hon sa argt till mig i början av lektionen att hon inte ville jobba med mig för att jag bara pratade när hon ville jobba. Men hon kunde inte låta bli, hon kom och satte sig brevid mig. Och gissa vem det var som pratade??? jag försökte iallafall att jobba lite, men julia avbröt med en massa snack. Men det gjorde mig inget, vi gjorde iallafall typ två eller tre tal på en timme. Bra jobbat tycker jag ;) haha, vi ligger helt klart sist i boken av alla. Men men, vi har roligast av alla! Efter matten hade vi svenskaprov och efter det hade vi tyskaprov. Tyskaprovet gick förvånansvärt bra. Jag och grammatiken var ovänner igår när jag pluggade, men på provet idag var vi bra vänner! Tror jag iallafall, ska väl inte säga för mycket innan jag har fått tillbaks provet. Efter skolan var det luciaövning som gällde och sen efter det blev det träning. Nu ikväll har jag skrivit bokrecension till svenskan. Imorgon är det fredag och det är ju aldrig helt fel. Det blir skola på dagen och sen blir det att boxas på gymmet, såå kul!! Och Kvällen kommer nog bli riktigt fin den med! puss!
/julia

RSS 2.0