Tyskaprov!

Heej!
Är så sjukt trött på allt pluggande! Tyska grammatik kan bara gå och dö...possessiva pronomen, personliga pronomen, ackusativ, dativ och all skit! Är bara så trött på det. Kan bero på att man har suttit och pluggat länge nu och är så sjukt trött. Varför kan inte bara allt sätta sig i huvudet lixom första gången man läser det..? Som tur är så kan jag alla glosor iallafall! Och nåt annat som är lite positivt är att jag fick tillbaka religionsprovet idag och jag fick mvg! Men men, nog med svenska nu ska jag in i tyska träsket igen. Ha en fin kväll!
/julia

I miss u ♥

/julia

Måndag!

Hejhej!
Måndag igen och det kändes verkligen. Det har vart en lång och seg dag! Dagen slutade iallafall bra med ett hårt spinningpass på gymmet! Nu pluggar jag lite men ska snart sova. Ha en fin vecka!
/julia

Call it what you wanna call it..

/julia

Första advent!

Hejhej!
Idag har det vart en rätt lugn söndag. Lilla Rut har vart här och bakat lussekatter med mig och mamma och nu ikväll har jag vart på gymmet och kört step. Nu ska jag snart sova och imorgon blir det skola igen. GODNATT!
/julia

Rihanna♥

shit vilken bruud!
/julia

/julia

Grattis Linnéa!

Hejhej!
Har vart på julskyltning hela dagen. Vi Luciakandidater har visat upp oss och Therese var det som vann, grattis till henne! En annan som vi säger grattis till idag är Linnéa! Min fina barndomsvän som jag har känns så länge jag kan minnas fyller 15år idag! Linnéa och jag har vart riktigt tajta vänner hela livet. STORT GRATTIS MIN FINA! 
Linnéa, Julia & jag!
/julia

music ♥

/julia

Lilli o Jullan!

Hej.
Kom precis hem från gymmet, har kört två härliga pass! Har vart i skolan idag som vanligt och efter der var det Luciaträning. Nu blir det lite plugg och musik. Imorgon är det fredag och jag älskart! Bjuder på en bild på mig och fina Lilli ♥
/julia

Du säger att du minns och att det känns som igår, men det var för längesen för att ens komma ihåg..

/julia

Tisdag och Onsdag!

Bloggade inget igår så bloggar för två dagar idag i stället!
Igår var vi på öppet hus på kungshöga. Det var riktigt bra, kommer nog bli den skolan i framtiden skulle jag tro. Tittade på samhäll och natur. Är riktigt sugen på natur men får se, det är ju verkligen en pluggis linje. Men det känndes så bra och seriöst. På kvällen igår var jag och Fanny i hallen och kollade på innebandy. Idag har jag vart i skolan igen precis som vanligt. Nu ikväll har jag vart på "tjejkväll" dansade afro och käkade pizza med ett härligt gäng brudar. Nu måste jag plugga, känner verkligen inte för det men måste ju! Så nu ska jag plugga No och sen tyska...ha en fin kväll!

/julia

Julfint!

/julia

Helgen och sånt!

Tjabba!
Har vart dålig på att blogga nu över helgen. Men nu tyckte jag att det var dags för ett inlägg! Helgen har vart bra. Var i Jönköping hela lördagen, först gick jag på stan en sväng och köpte ett par jeans och sen blev det Elmia resten av dagen. Det var cykel/sport mässa. På kvällen kom min kära vän Fanny hit och så hade vi en riktig myskväll med skräckfilm och godis! Igår (söndag) så gjorde jag inget speciellt. Sov länge och sen blev det en lugn dag. Tog en kvällspromenad med kusinen. Idag var det dags för skola igen. Hade oförberätt matteprov. Nu ikväll har jag vart på gymmet och kört spinning. Imorgon blir det ingen vanlig dag. Klassen och 9b åker till Mjölby på öppet hus på Kungshöga och på eftermiddagen blir det att träna till Lucian. Kram!
Jeansen jag köpte i lördags :)
/julia

Movietime!

Äntligen Fredag!
Har inte vart hemma på hur många fredagkvällar som helst, men ikväll ska jag bara vara hemma och mysa!
/julia

17-11-11

Hejhej!
Torsdag idag och jag har vart i skolan precis som vanligt! Direkt efter skolan så gick vi "Luciatjejer" till kyrkan och övade inför lucian. Sen blev det hem en snabbis för att byta om och sen upp till gymmet. Körde gympa och core, känns riktigt gött nu efteråt! Nu sitter jag här och pluggar lite Engelska, tråkigt men sånt som måste göras. Imorgon är det fredag och det är ju aldrig fel!
Världens finaste Sven ♥ min prins!
/julia

/julia

9A kan va en jävla hönsgård!

Hej!
Jag måste bara berätta, idag har 9A (min klass) vart för jävla jobbiga! En hel so lektion på 70minuter gick åt att diskutera. Det är så att vi ska sälja fika och korv och sånt på julskyltningen. Tänk er själva 30pers och alla har olika åsikter och vissa personer vill bestämma allt själva och då är några andra emot det och så, ja ni fattar själva...ett jäkla kackel med andra ord. Sen hade vi idrott och det var lika dant det med. Alla sa och körde med olika regler och vissa tacklar folk så dom börjar gråta och andra blir arga och slår sönder innebandyklubbor i småbitar. Jag vet vi går i nian och men det låter som att vi går på dagis eller nåt liknande, hahah herre gud vilken dag! Efter skolan så var jag och Fanny kvar en stund och tränade lite på redskap och sånt. Sen blev det hem en snabbis och käka lite och sen drog jag till gymmet och körde step. Ett riktigt roligt och jobbigt pass! Nu väntar en massa plugg. Tyska och matte! Ha det fint!
l
9A ♥
/julia

Life goes up and down, be strong...

Har vart i skolan idag sen tränat och nu blir det att plugga!
/julia

Fin helg!

Hejhej!
Det är söndagkväll och helgen börjar lida mot sitt slut. Det har vart en bra helg. I fredags var jag i hallen med Julia och Fanny och tittade på innebandy. Efter det blev det en trevlig kväll med en massa trevligt folk. Lördag och söndag har vart riktigt lugna, har inte gjort mycket alls! Nu ikväll har jag vart på gymmet en sväng och kört step intervall. Nu blir det att titta på finalen i true talent.
/julia

11-11-11

Seriösaste i hela världen....nu köör vi!
/julia

Älskar dig bästa vän! ♥

Åh, jobbig kväll först har jag tränat och sitter jag med det jäkla tyskaprovet. Efter att ha pluggat några timmar så är man helt slut i huvet! Trött som fan, men nu ska jag fortsätta med tyskan och sen no och so med....jippi vilken kväll! Tur att bruden på bilder lättar upp stämningen lite iallafall! LOVE YOU!
/julia

I love the way you make me feel!

Hej!
Idag på morgonen så var vi tjejer på musikskolan och övade inför lucian efter det blev det skola som vanligt. Tisdagar är riktigt slappa i skolan och vi slutar tidigt! Efter skolan så hängde Julia med mig hem och nu ikväll så har vi vart på gymmet och tränat. Blev två härliga pass! Nu är det plugg som gäller, finns hur mycket som helst att göra. Tyskaprov, so prov och no läxa bland annat. När jag är klar med det så blir det att krypa ner i sängen och sooova!
Blir en liten bild på mig och Julia ♥
/julia

Pluggmusik!

/julia

Sjukt bra kväll!

Hejhej!
Söndagkväll, höstlovet är slut och imorgon blir det skola igen. Men det ska bli rätt kul att komma tillbaka och träffa alla igen. Nu kör vi järnet till jullovet! Var på fest i går hos min fina vän Elinor, sjukt kul! Tack alla fina människor som gjorde kvällen! Bjuder på en bild på mig och min älskade fanny!
/julia

Mitt första inlägg!

Hej!
Jag heter Julia och är 15år. Jag bor i en liten stad, eller ja stad och stad...en liten by i östergötland!
Jag har bloggat på blogspot i över två år, men nu så har det tyvärr börjat att krångla en del så då bytte jag till blogg.se och hoppas verkligen att et kommer fungera bättre. I min blogg kommer ni att få läsa allt möjligt. Jag går i nian och gillar att träna, fotografera och vara med mina fina vänner!
/julia

RSS 2.0