Mysdag!

Har bara vart hemma och haft det skönt idag! Tittat på Tour de ski, ätit taco, tränat och badat!
/julia

.

/julia

Träning!

Inga mer skumtomtar eller Aladdinaskar.....nej nu är det allvar igen!
Var på gymmet igår kväll, sprang en halvtimme på bandet och styrketränade 50min. Idag blev det morgonträning. Hade spinning redan klockan nio och efter det blev det styrka med. Var hemma några timmar innan det blev att dra tillbaka till gymmet för receptionsjobb. 
/julia

2012 i bilder!

2012 börjar lida mot sitt slut, bara fyra dagar kvar! Tänkte lägga upp en massa bilder från året. Minnen och  tillbakablickar! 2012 var ett bra år men hoppas att 2013 blir ett ännu bättre år! Har hänt rätt mycket det här året ändå...i april blev jag instruktör på gymmet.....i juni slutade jag nian.....i augusti började jag på samhällsprogrammet i mjölby och så har det hänt en massa mer saker! 
/julia
 

L♥VE

/julia

Christmas Gifts

Lägger ut en bild på vad jag fick i julklapp! Fick nya träningsskor, smink, smycken, hörlurar, kläder m.m 
/julia
 
 

Julbilder!

Min snygga mamma!
/julia

JUL!

Har haft världens mysigaste jul! Kommer att lägga upp bilder någon annan dag! Hoppas att ni också har haft en bra jul och god fortsättning! 
/julia

JULMYS!

Julafton i morgon! Helt sjukt vad fort det har gått. Var i Linköping hela dagen igår och julhandlade. Idag har Julia vart här hos mig och firat "minijul". Fikat och bytt julklappar...myys!
Snart dags för bingolottos uppesittarkväll. GOD JUL!!
Min fina julklapp som jag fick av Julia! Tack!
 
/julia
 

/julia

ONE WEEK LEFT!

Har precis vart på gymmet och tränat. Körde core och efter det hade jag mitt sista boxpass för i år. Två veckors uppehåll nu innan det drar igång igen. Sprang på bandet en kvart med. Nu ska jag sova, ha det fint!
/julia

Black and white!

Snart är helgen över, måndag imorgon igen. Bara att köra nu sista veckan innan det är dags för jullov. 
/julia

Haircare

Har vart hos frissan idag, slingat och klippt! Jättenöjd. Efteråt var jag och julia och käkade pizza. Puss!
/julia

11/12-12

Det var ett tag sen jag bloggade, men nu är det dags för ett inlägg ingen. Ute är det kallt och massvis med snö...så mysigt! I helgen var jag i Jönköping och julhandlade tillsammans med Julia och hennes mamma. Hittade bland annat en klänning till jul och nyår. Käkade gott och hade det trevligt. Söndagen blev en riktig vinterdag. På förmiddagen kollade jag på skidor på tv, sen var jag på personalfest hos min chef. Vi åt tomtegröt och skinkmacka och på kvällen bakade jag och mamma Lussekatter och sen åkte jag skidor. Bra helg helt enkelt!
Igår var det måndag och skola igen. Idag har vi haft FN-rollspel hela dagen och det har vi även imorgon, så inga vanliga lektioner de här dagarna. Ikväll har jag varit på gymmet och tränat, zumba och styrka fick det bli idag.  I morgon efter skolan ska jag till frissan och bli lite julfin. Så skönt att klippa sig och bli av med den där förbaskade utväxten. 
/julia
 

Mobilblogg

Har precis lagt mig i sängen och ska sova nu. Dagen har vart bra och det har blivit mycket träning.  Körde E-fit på idrotten och har kört zumba och styrka på gymmet.  Inatt ska det komma 30cm snö, mysigt! Godnatt!

Måndag!

Måndag igen! Sista lektionen blev inställd idag så dagen blev inte så lång som den brukar. Skönt det. Nu ikväll har jag haft mina pass på gymmet, spinning och box! Har precis pluggat lite tyska och nu ska jag snart sova. Älskar verkligen det här härliga vintervädret, så mysigt med all snö. 15 minusgrader var det när jag gick till bussen i morse! Puss o kram!
/julia

Min lördag!

Har haft en mysig dag i Linköping med pappa och brorsan. De första julklapparna är inhandlade. I eftermiddag var jag och john på julmarknad och nu ikväll har jag bara haft det lugnt och skönt! Tittat på "så mycket bättre".
/julia
 

Och så kom vintern tillslut!

/julia
 
 

RSS 2.0